Dominik Duka: Požehnání a povzbuzení do nového školního roku

05.09.2017 10:04

V souvislosti s počátkem nového školního roku zaslal kardinál Dominik Duka všem ředitelům, učitelům a studentům a žákům církevních škol povzbuzení a požehnání ve společném úsilí o výchovu a vzdělání dalších generací.

Dominik Duka: Požehnání a povzbuzení do nového školního roku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kardinál Dominik Duka

Všem ředitelům, učitelům a studentům a žákům církevních škol zasílám své povzbuzení a požehnání ve společném úsilí o výchovu a vzdělání dalších generací. Mé požehnání patří i zaměstnancům škol, školských úřadů a to všech, nejen těch, jejichž zřizovatelem je církev. V této době je vzdělání velkou příležitostí poznat svět a zkušenosti z něj přinést zpět do naší země. Zvláště jazykové vzdělání je tedy důležitou přípravou pro každého, kdo chce získávat zkušenosti v cizině. Na všechny žáky i studenty myslím ve svých modlitbách a přeji jim, aby školní léta byla naplněna krásnými setkáními a přátelstvími, která potrvají často celý život, i možností blíže poznat výrazné osobnosti pedagogů.

kardinál Dominik Duka, OP, arcibiskup pražský a předseda ČBK

Zdroj: dominikduka.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: Migrační pakt je ohromným nákladem členství České republiky v EU s dalekosáhlými důsledky

11:24 Ivo Strejček: Migrační pakt je ohromným nákladem členství České republiky v EU s dalekosáhlými důsledky

Denní glosa Ivo Strejčka