Eduard Seibert: Zas svítí červená

13.04.2014 21:31

Poslouchal jsem včera toho, koho mi bůhvíkteří spoluobčané na jižní Moravě vystrčili asi tak 20tis. hlasy - až na post šéfa vlády a nestačil se divit, že ho nikdo neplácl přes tu prolhanou “pusu“.

Eduard Seibert: Zas svítí červená
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dvě eura

Prohlásil, že referendem o vstupu do EU jsme se zavázali přijmout euro a teď bude už jen na parlamentu a vládě najít vhodný čas k jeho přijetí a žádné referendum už není potřeba! To bychom mohli taky vstupem do NATO rukovat do třetí světové.

Přesně tak se to stalo sociálnímu demokratovi, Frantovi Walšovi, když jeho také německy mluvící sousedi v Sudetech horovali pro Hitlera, neb byl v té době v sousední Německu hospodářský boom a hlavně - oni v 39 vůbec netušili, že půjdou za pár týdnů do první linie, chtěli se mít líp. On se pak až v 56 vrátil od Stalingradu. Dnes stejně hajlují na východě zbídačelé Ukrajiny Rusové, neb je v Rusku, kam mnozí jezdí pracovat, vyšší životní úroveň. A to je celý fígl o jejich “útlaku“. Rusko (někdy se jmenovalo SSSR) vedeno firmou KGB je podle mne nedůvěryhodné - vpadlo vojensky do Polska spolu s Hitlerem, po válce odvezli tisíce našich občanů a ti zmizeli, vpadlo do Maďarska, Československa, Afghánistánu, povraždilo polské důstojníky v Katyni, kvůli němu se zavedlo stanné právo v Polsku, vezlo atomové rakety na Kubu, financovalo terorismus po celém světě. Kam ruská noha šlápla, skončila svoboda pohybu, zavírali se a popravovali lidé, klesla životní úroveň, zisky věnuje válečnému harašení.

  Tak takhle ne – Bohůšu! Nevzpomínám si, že bychom referendem při vstupu do EU přijali euro, nebo že by občané státu souhlasem se vstupem dali vám, politikům mandát k jeho přijetí. Co si tenhle technolog moci, narozený v parlamentu, namočený v několika kauzách, byt, OKD, o nás myslí – že jsme opravdu jen stádo, nad kterým on bude práskat bičem? Jak dlouho? On vlastně prozradil, že socani vlastně žádné referendum občanů nechtějí, jen to, které mohou sami schválit!

 Teď nastrčili do evrovoleb na čelo profesora, soudem uznaného ekoteroristu (obchvat Plzně – účelově zakoupený pozemek) a bolševickým smýšlením postiženého kariéristu (člen KSČ z prospěchu), tak doufám, že všichni jeho soudní voliči mu dají podobně, jako voliči ODS najevo, co si o socanech myslí. Snad si vzpomenou i na slibované změny zákona o církevních restitucích, zatím jen vytvořili “komisi“ na čele s neschopnou Gajdůškovou, k předstírání změny. A přitom třeba jen jednoduchá novela, bránící kšeftování s ním - předkupní právo státu na restituovaný majetek - není vůbec diskutována !

   Bohužel většina voličů zatím stále ještě slepě věří “tradičním“ politickým stranám. Je to smutné a poněkud šokující, když uvážíme, jaké škody všechny tyto strany společně způsobily – viz státní dluh.  Ten nezpůsobili občané, ale neschopné vlády. Bohužel, z mnoha voličů se staly ovce, které sice bečí nad masivními krádežemi a zneužíváním státního rozpočtu, ale když nastane volební den, volí většinou znova a znova ty samé grázly.

 Skutečnou demokracii ale chtějí občané v celé Evropě, stranických politiků mají dost od Španělska po Bulharsko, milionové demonstrace mají podobný důvod, jen vůdci vždy zavedou snahy o změnu opětovně do autu a mediokracie informace potlačuje. Je jasné, že změna současného systému stranické oligarchie na demokracii občanů přijde.

 Samozřejmě zejména na Tebe dnes myslím Karle, nikdy nezapomenu na posezení v kantýně RF v Mnichově. Tehdy jsme ještě vůbec netušili, že se něco bude měnit a už vůbec ne jak. Ani že až tak. Jistě mne tehdy nenapadlo, že neoslavíš dnešní 70. narozeniny, ani 60. Už je to 20 let, tu nejsi. Děkuji, Karle, děkuji, že jsem tě potkal…

Demokracie rozkvétá, byť s kosmetickou vadou řekl bych - smradlavé to květy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Eduard Seibert - profil

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: O ruských špionech

16:14 Petr Hampl: O ruských špionech

Denní glosy Petra Hampla.