Eva Jedličková: Co na to RRTV?

27.10.2016 20:53

Show Jana Krause s ministrem kultury a jeho strýcem Jiřím Bradym je odporným útokem pražské kavárny na prezidenta Zemana. Stačí se podívat na výběr hostů, kdo jiný je vybíral než pan Kraus. Hodně hluboko klesl.

Eva Jedličková: Co na to RRTV?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vzpomínková akce pod názvem Jirko děkujeme. Nemlčíme. Akce se konala v rámci projektu Terezínská štafeta jako vyjádřením úcty Jiřímu Bradymu

Pozvaná sestava zaručila výsledek této neskutečné a nehorázné show.

Už jednou pražská kavárna v čele s Havlem pohřbila naděje na lepší budoucnost Česka a teď se o to opět snaží. Náš demokraticky a většinou národa zvolený prezident je sprostě urážen a TV Prima se bojí pana Krause.

Jak odporné a ponižující.

K tomuto pořadu namířenému proti prezidentovi by se měla RRTV a v podstatě i TV Prima v rámci objektivity nějak postavit. Pan Jan Kraus už nemá na svém místě co dělat, jeho show je odporné politikaření už delší dobu, není to poprvé, co nerespektuje to, že by měl být absolutně nestranný.

A ten starý pán Jiří Brady, který má velikou radost a jen sbírá medaile od všech možných institucí, poplatných jak pražské kavárně, tak politikům vystupujícím proti prezidentovi, tak ten vůbec netuší, že se stal loutkou v politických hrátkách a nebýt této uměle vytvořené „hradní kauzy“, tak by možná vůbec nic nedostal.
Co budou znamenat jeho takto získané metály v Kanadě? Asi nic. A tady v Česku bude u normálních lidí vzbuzovat spíše lítost.

Ano, je mi toho chudáka hluboce líto, je to starý ubožák a měl by si uvědomit, že se dal zneužít k politikaření proti demokraticky většinově zvolenému prezidentovi této naší země, ve které se narodil a žil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: Dvacáté výročí našeho vstupu do EU a historické paralely

15:22 Jiří Weigl: Dvacáté výročí našeho vstupu do EU a historické paralely

Na 1. května 2024 připadá 20. výročí našeho vstupu do Evropské unie. Náš veřejný a mediální prostor …