František Matějka: Válka sociálních inženýrů a dotace jako zločin proti lidskosti

22.08.2012 19:59

Organizace OSN pro výživu a zemědělství nově „zjistila“, že dotační podpora pěstování plodin na výrobu paliv je příčinou ztráty půdy pro obživu a varovala před vznikem nové světové potravinové krize. Tak to je na facku.

František Matějka: Válka sociálních inženýrů a dotace jako zločin proti lidskosti
Foto: facebook
Popisek: František Matějka

Už v roce 2007 prohlásil jeden z pracovníků OSN, že využívání orné půdy k pěstování plodin určených ke spálení, je podle něj zločinem proti lidstvu. Jmenoval se Jean Ziegler a asi nikoho moc nepřekvapí, že u OSN už nepracuje. Aby toho nebylo málo, tak jiní odborníci aktuálně „zjistili“ další převratnou skutečnost. „Pokud budete okolí svého dítěte držet v úzkostlivé čistotě a budete například používat přemíru dezinfekčních prostředků, nedáte jeho imunitnímu systému vůbec možnost, aby získal potřebnou praxi v boji proti mikroorganismům, a nebude mu tak schopný ani v budoucnu zajistit patřičnou ochranu. Styk s mikroorganismy je pro zdravý imunitní systém dítěte naprosto klíčový.“ Výzkumy prý stále více potvrzují, že například vůči střevním potížím jsou mnohem odolnější děti z rozvojových zemí, než děti z naší vyspělé západní civilizace. Prý je to pravděpodobně (!) proto, že děti z rozvojových zemí jsou odmalička vystaveny přirozenému kontaktu s celou řadou mikroorganismů a pravděpodobně (!) proto je na jejich následný útok v dalším životě imunitní systém připraven a je schopen ho v zárodku zlikvidovat. Zajímalo by mě, kolik takové „výzkumy“ stojí veřejnou kasu občanů těch tzv. vyspělých západních států…

Vraťme se ale k těm úžasným biopalivům, které podle environmentalistů zachrání svět před zvětšováním ozonové díry, táním ledovců, hromaděním skleníkových plynů jako důsledku spalování fosilních paliv a oteplováním planety Země. Společně s nimi stojí na jedné lodi, určené podle mě k historickému odstřelu, politici, kteří ve strachu z případného nezvolení v dalších volbách zvednou ruku pro kdejakou pitomost. Stačí pak, když přijde parta dotačních zločinců, kteří založili svou existenci na legální krádeži peněz všem ostatním. A je jedno, co se dotuje, hlavně že se dotuje. Stačí to zdůvodnit pěknou analýzou o pomoci světu a hned je tzv. dotační titul na světě. To se pak sejdou odborníci společně se sociálními inženýry, samozvanými zachránci světa, aby společně ruku v ruce vymysleli analýzu, dokazující nutnost politicky a legislativně zasáhnout do přirozených procesů, které fungovaly tisíce let. A když to nevyjde? „Udělali jsme chybu.“ Ani to „omlouváme se“ tam pak nenajdete. Jen nový dotační titul na rádoby odstranění způsobených škod.

Úplně nejhorší variantou je neshoda několika part sociálních inženýrů. Stav zapříčiněný jejich obrovským počtem, jehož absolutní číslo roste společně s novými a novými oblastmi jejich „odbornosti“ a potřebou něco politicky „řešit“, v kombinaci s novými oblastmi pro akutní „záchranu světa“ a osobními profity z nich, samozřejmě z veřejných peněz. V takovém případě nejenže mnohdy ani neví, kdo na čem dělá, takže to jde ve výsledku proti sobě, ale i když to zjistí, tak raději, aby nedali důvod odhalit, že je jich naprostá většina úplně k ničemu, zachovají k dalšímu „řešení“ oblasti všechny. Ve finále se pak ještě dohodnou na potřebě zvýšit objem prostředků na všechna ta „řešení“ a novodobé „výzvy“, kterým je podle nich bezpodmínečně nutné „čelit“, a ani se u toho nezačervenají.

První i druhá světová válka byly tragické. Přesto měly podle mě v důsledku méně obětí a finančních škod, než jaký bude za pár let účet války sociálních inženýrů. S trochou nadsázky by se dalo i říct, že budeme mít teoreticky super nalinkovanou Zemi „za všechny prachy“ (dost možná doslova), ale bez lidí. Přemýšlím nad tím, zda by nakonec dotace neměly být trestným činem. Skutečným zločinem proti lidskosti.

Psáno pro blog idnes.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: František Matějka

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: Migrační pakt je ohromným nákladem členství České republiky v EU s dalekosáhlými důsledky

11:24 Ivo Strejček: Migrační pakt je ohromným nákladem členství České republiky v EU s dalekosáhlými důsledky

Denní glosa Ivo Strejčka