František Štván: Kohout zakokrhal, husy zakejhaly

15.10.2011 11:17

Ústecká ČSSD, přesněji řečeno její krajští radní, v poslední době zásobuje média příběhy, nad kterými zůstává rozum stát.

František Štván: Kohout zakokrhal, husy zakejhaly
Foto: Hans Štembera
Popisek: Aktivista Lukáš Kohout na protiromské demonstraci ve Varnsdorfu

I když jsem byl od začátku protestů na straně studentů, jejich rodičů a učitelů z litoměřického gymnázia, přesto se mi nelíbila informace o sadistické nechutnosti, která doprovázela volání po odstoupení ředitelky tohoto školského zařízení Evy Bulasové.

Jako páníček dvou koček  jsem pověšení mrtvé kočky na kliku jejího domu nemohl považovat za nic jiného. O to víc mě šokovala informace MF Dnes, že si  tuto atrakci hodnou Mažňáka ze Stínadel vymyslel a realizoval patologický podvodník a lhář Lukáš Kouhout na objednávku krajského radního za ČSSD Petra Jakubce. A  aby toho nebylo málo, tak článek naznačuje, že mafiánským vzkazem na klice nemusela být  Eva Bulasová vůbec překvapena, neboť i ona byla s Lukášem Kohoutem v kontaktu. I když jsem k podobným mediálním informacím preventivně nedůvěřivý, tak musím ocenit, že redakce MF Dnes kontaktovala další osoby, které toto podivné spolčení podvodníka s vrcholovým krajským politikem za ČSSD, které vyzradil právě Lukáš Kohout, neboť zřejmě nedošlo ze strany radního Jakubce k plnění,  potvrdili. Co  dodat.

Vzhledem k tomu, jak velký mravní imperativ dávalo stávající krajské vedení Ústecké ČSSD odvolání Petra Bendy z funkce krajského předsedy, včetně jeho odejití z čela KZ, a přitom se ukazuje, že se odvolávající chovají jak utržení ze řetězu, si myslím , že jejich jediným cílem bylo získání nekontrolovaného prostoru pro činy neslučitelné s legitimací člena ČSSD, natož s funkcí krajských radní. Nepochybuji o tom, že tyto informace nemají ani pro vedení ČSSD vlastnost krému proti vráskám. Na druhou stranu si za to může samo, neboť odmítalo upozorňování ze strany J.Paroubka, že se vrcholoví krajští funkcionáři doslova a do písmene neštítí ničeho, jen aby uspokojili své mocenské cíle. Zřejmě proto, že i stranickému vedení šlo jen o to, aby J.Paroubka na severu otrávili a uspíšili jeho odchod ze strany.

Zkrátka a dobře. Ostuda, kterou v poslední době ČSSD v našem kraji provází, není dílem náhody. Naopak je výsledkem pokřivených stranických hodnot na principu nepřítel našeho nedávného přítele, kterého jsme po složení předsednické funkce označili za nepřítele, je náš přítel i když nám dělá tolik ostudy, že by to nezvládl ani náš skutečný nepřítel. Jinak řečeno. Ruka ruku myje a špínu z ní si klidně utřeme do stranických stanov, ale jen do těch stránek, které by nás mohly usvědčit z jejich porušování. Ty, které nám umožňují vylučovat nepohodlné si naopak necháme, abychom mohli  vládnout. Samozřejmě v zájmu ČSSD.

Související:
Kohout ze šluknovských demonstrací prý spolupracoval s radními
Paroubek: Bulasová na krajském úřadu? Výsměch!
Kdo lže? Poslední dějství dramatu litoměřického gymnázia
Paroubek: Situace na litoměřickém gymnáziu připomíná normalizační praktiky
Bouře na litoměřickém gymnáziu pokračují. Odejít chce celá třída

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohdan Babinec: Není chování mocných světa, Evropské unie, USA a NATO farizejské?

12:16 Bohdan Babinec: Není chování mocných světa, Evropské unie, USA a NATO farizejské?

Jsme svědky brutální války, kterou vede agresivní Putinovo Rusko proti Ukrajině. Tuto agresi odsoudi…