František Štván: Nedá mi to. Musím si "postěžovat"...

13.08.2013 18:19

Ministryně spravedlnosti Marie Benešová neuposlechla usnesení nejvyšších stranických orgánů, které členům ČSSD zakazovalo být součástí Rusnokovy vlády. Obešla ho pozastavením členství. Aby toho nebylo málo, tak za této situace, tedy v roli nečlenky ČSSD, dostala od Ústecké ČSSD nabídku, být v předčasných volbách na její kandidátce. Jistě ne na nevolitelném místě.

František Štván: Nedá mi to. Musím si "postěžovat"...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministryně spravedlnosti Rusnokovy vlády Marie Benešová

A na co si vlastně stěžuji? Já jsem byl pro poškozování dobrého jmena ČSSD za napsání a zveřejnění článku, že se voličům ČSSD v Ústeckém kraji omlouvám za chyby zatčených, či nezatčených "Koudů" (šibalů), zbaven členství. Uvozovky ve slově postěžovat jsem použil záměrně, neboť jsem byl členství zbaven na popud paní Vaňhové či pana Fišery a na to si v kůži slušného člověka stěžovat nemohu. Na zneužívání funkcionářské moci a svých stanov by si měla především stěžovat ČSSD jako taková, neboť smyslem jejího vzniku nepochybně nebylo mlčet ke stranickým lumpárnám jejich představitelů, natož k bezmocnému  přihlížení na zištné přebíhání k politické konkurenci(SPOZ) a v zájmu zachování jejího(SPOZ) vlivu na ČSSD zpět. A aby to klaplo, tak na čelní místo  krajské kandidátky do Parlamentu ČR.

Kdybych nominaci Benšové mohl k něčemu přirovnat, pak  jen k přímému přenosu z útrob Trojského koně dotlačeného SPOZ na dvůr Lidového domu....

Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vasevec.cz

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Proč se k tomu snižují?

15:57 Jiří Paroubek: Proč se k tomu snižují?

Když jsem si o víkendu přečetl některé články v denním tisku, věnované osvobození republiky před 79 …