František Štván: Politici ČSSD o životě obyčejných lidí nic nevědí

02.01.2014 9:31

Jinak by neobhajovali ponechání devadesátikorunového poplatku na pohotovosti pravičáckým klišé, že lidé chodí na pohotovost z pohodlnosti, aby nemuseli čekat u svého lékaře. Z těchto prohlášení je přitom evidentní, že službu pohotovosti nemusí oni ani jejich blízcí využívat, neboť její běžnou součástí jsou plné čekárny a mnohdy nekonečné čekání. Ale to není vše.

František Štván: Politici ČSSD o životě obyčejných lidí nic nevědí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bohuslav Sobotka

Politici ČSSD si možná také myslí, že všichni zaměstnavatelé mají pro návštěvu lékaře svých zaměstnanců v pracovní době pochopení. Tak tomu není a právě proto jsou mnozí zaměstnanci neviditelnou rukou trhu donucení řešit své zdravotní problémy, ale i zdravotní problémy svých dětí, po pracovní době či ve dnech pracovního volna. Nehledě na to, že jim nic jiného nezbývá, neboť po pracovní době je v ordinacích lékařů v drtivé většině ZAVŘENO!!! A právě proto jsem přesvědčený, že jenom bezohledný asociální hlupák si může myslet, že je obyčejným lidem včasná zdravotní péče poskytována stejně jako politikům u moci a že s její dostupností nemají u zaměstnavatelů problémy. Mají a velké! Už jenom proto, že je nezaměstnává Parlament či Senát, ani nesedí v politickém vedení měst a krajů, neboť KULICHOVÉ (prominenti), jak kdysi prohlásil šéf Motola Miloslav Ludvík, čekat nesmí. A aby se lůza nebouřila, tak je na dveřích ordinací napsáno, že pořadí určuje lékař a ne spravedlivé pořadí, v jakém pacienti do čekárny lékaře, kde nikomu nejde akutně o život, přišli.

Pokud se pletu, tak nám KULICHOVÉ  z řad ČSSD mohou předložit důkazy, že i oni i jejich geneticky blízcí mají otlačený zadek od čekání a že na důležité lékařské zákroky čekají nekonečnou dobu jako ti, za jejichž práva údajně bojují. Případnou výmluvu na úsporu drahocenného času, který chtějí věnovat blahu lidu, neberu. Situace v našem státě je totiž  taková, že mám právo si myslet, že místo !!!smysluplné!!! a sociálně ohleduplné práce pro řadové občany rozhodující většina politiků napříč politickým spektrem běhala, běhá a jak to tak vypadá i běhat bude, po doktorech.

Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vasevec.cz

PhDr. Lubomír Zaorálek byl položen dotaz

Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě

Zajímalo by mě, jak toho chcete docílit? A kde by třeba podniky nebo zaměstnavatelé na dorovnání mezd měli brát peníze?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Jemelík: Soudci proti ministrovi

11:24 Zdeněk Jemelík: Soudci proti ministrovi

Když jsem si na České justici dne 3. května 2024 přečetl článek Petra Dimuna „Nebezpečné a destabili…