Generálmajor Hynek Blaško: Když dojdou argumenty, sáhne se k výhrůžkám a násilí

28.06.2017 10:40

Opět jsme svědky toho, jak je bruselská byrokracie obludná a zničující. Slova Mistra Nikdo Macrona to potvrzují. Místo, aby nám předvedli úspěchy v oblasti multikulturalizace společnosti a jak se jim daří včleňovat imigranty do většinové společnosti, tak nám vyhrožují různými sankcemi.

Generálmajor Hynek Blaško: Když dojdou argumenty, sáhne se k výhrůžkám a násilí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Generálmajor v záloze Hynek Blaško

Zvláště pan Macron by si něco takového neměl dovolovat, protože s Francií máme velmi negativní historickou zkušenost, kdy nás ve vypjaté situaci, společně s Anglií, hodila přes palubu.

Místo omluvy výhrůžky! Anglie si za československé hrdé letce a výsadkáře, kteří ji bránili, ponechala část zlata, čímž jsme jim to naše hrdinství zaplatili. Vážený pán M má doma bordel, neumí se vypořádat s migranty, co útočí v Calais na řidiče kamionů, má doma nespočet míst tzv. NO-GO zón kam se ani ozbrojení policisté neodváží atd., atd.

Na margo výhrůžek EK pokutami by měl vystoupit náš ministr financí a sdělit občanům kolik činí příspěvek do kasy EU, kolik ročně odchází zisku z té naší supermontovny a kolik ročně získáme zpět. Kolik činí zisky vodárenských společností v rukou francouzských vlastníků a jak tím přispíváme Francii na její imigranty.

To jsou argumenty proti jakémukoli vydírání. Jestli si Angličané, Francouzi a Němci léčí svůj pocit viny na zbídačování afrického kontinentu svým „lidským“ přístupem k migraci a jsou ochotni si od nich klidně nechat skákat po hlavách tak my tedy NE. My jsme nedrancovali přírodní bohatství cizích zemí a nevytvářeli tak svůj národní blahobyt, my jsme si to, co máme, vydřeli a jsme ještě k tomu takoví frajeři, že jsme si to od vás nechali ukrást.

My u nás pane Bělobrádku, pražská kavárno, neziskové organizace, paní Merkelová a pane Macrone imigranty nechceme. My máme svých „potřebných s nataženou rukou“ dost. Navíc by jste měli vzít v potaz kolik jsme přijali emigrantů z Ukrajiny, bohužel pro nás nejsou s vousy nebo černí a nechtějí stavět mešity.

V souvislosti s výše uvedeným se naskýtá otázka:“Jsme vůbec rovnoprávnými členy nebo jsme jen těmi, kteří jsou povinni poslouchat?“ Já myslím, že jsme suverénní stát, který může chodit s hlavou hrdě vztyčenou a náš lev ve znaku má drápy.

Autor je generálmajor v záloze. Byl velitelem Společných sil Armády České republiky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

10:14 Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj víkendový …