Generálmajor Hynek Blaško: Nic a zase nic, pouze se dojímají nad smrtí člověka

28.04.2017 12:10

Vražda francouzského policisty opět ukázala na bruselskou neschopnost řešit problémy s migranty. Místo toho, aby přijali razantní opatření k okamžitému zastavení přílivu dalších a dalších migrantů, vymyslí Směrnici omezující držení zbraní občany. Ten naturalizovaný Francouz jistě vraždil legálně drženou zbraní se zásobníkem na deset ran. Vražda je výsledkem neschopnosti panstva v Bruselu přijmout opatření k zamezení pašování zbraní a vyhlásit drakonické tresty pro ty kdo obchodují s nelegálními zbraněmi. Nic a zase nic, pouze se dojímají nad smrtí člověka.

Generálmajor Hynek Blaško: Nic a zase nic, pouze se dojímají nad smrtí člověka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Generálmajor v záloze Hynek Blaško

Taháte je sem a toto je jejich vděk za vaši vstřícnost – vraždy. Jsem zcela ohromen volebními výsledky v prezidentských volbách  v zemi, kde se stala vražda policisty. Vítězný kandidát prohlašuje, že je potřeba si na to zvyknout, že je to součást našeho života a zve ještě více migrantů. Voliči se asi dočista pomátli, nebo „zasáhli ruští hackeři“.

Jak to bude u nás? Budeme taky takoví pomatenci a budeme volit vítače, kteří, až půjde do tuhého, zmizí v zahraničí? Nás tu nechají, abychom si slízli, co oni navařili. Vykládají, jak přijali jen 12 azylantů, ale asi nebyli v ulicích větších měst, kde se člověk nestačí divit, co vidí. Pokud se někdo ozve, tak budou tvrdit, že jsou to turisti. Myslím, že to páni ve Strakovce nemají pod kontrolou. A není se čemu divit, když předseda policejních odborů prohlásí, že Policie je na tom dost špatně jak materiálně, tak personálně. Nadřízení se nezastanou podřízených policistů a nechají je vláčet blátem křivých obvinění. Že je něco špatně, dokládá akce GIBS proti detektivům TEMPUSu, kteří otevřeli a vrtají se v deset let staré vraždě Mrázka. Z této akce vzniká mnoho domněnek a čiší z ní možný strach „někoho“ z odhalení. Blíží se volby a to by působilo jako Kubiceho zpráva.

Volby jsou blízko a my občané jsme dojati, jak o nás bude pečováno, až ta která partaj vyhraje, domnívajíce se, že jsme zapomněli všechny jejich předchozí sliby a jak kašlali na to, co si my občané přejeme. Naše přání byla hlasem ulice, který je nezajímá. Drzost, jež jsme si nechali líbit. Nezapomeňte vážení, kdo vás platil, bude platit a že jste povinni své poslancování chápat jako veřejnou službu. Nejste  víc, než jsme my a to, že jste na čelných místech partajních kandidátek, vás neopravňuje se nad nás nadřazovat a před volbami nás titulovat vážení voliči a po volbách nás nazývat „ulicí“.  

Chceme po vás práci pro nás a ne pro Brusel, a aby Zákon byl Zákonem platícím pro všechny stejně a nebylo možno si ho vykládat jinak, než je přijat. Chceme po vás, aby jste konečně zjednodušili tu zákonnou džungli, aby právo poškozeného nekulhalo za právem pachatele, aby útočník byl proti bránícímu se ve výhodě, aby právo bylo vymahatelné a ne že soud rozhodne a ty občane stejně nic nedostaneš. Tak jak nám ukázala jedna partaj v kauze Altner. Nazývejte věci pravými jmény a politickou korektnost si vetkněte za klobouk. Věřím, že my občané České republiky rozhodneme moudřeji než naši sousedé, a politická reprezentace, která vzejde z voleb, bude mít skutečnou úroveň.

Autor je krajský zastupitel za SPO.

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Jemelík: Perly senátorky Kovářové

9:44 Zdeněk Jemelík: Perly senátorky Kovářové

Z fotografie na stránkách Parlamentních listů se na mne usmívá veselá stařenka. Je to senátorka Dani…