Ivan Černý: Pouze pro silné nervy!

06.01.2024 13:55 | Komentář

Jsou či nejsou? Toť otázka. Lidé mají pověrčivost v krvi. Od náboženských blouznivců až po pravověrné ateisty. I ti nevěřící Tomáši přiznávají, že je něco mezi nebem a zemí. A leckdo je přesvědčen, že jsou všude kolem nás. Tak jako známá autorka desítek knih o astrologii, lidovém léčitelství, psychotronice, záhadných jevech i léčivých místech. Ve své nové knize se Olga Krumlovská opět zabývá nevysvětlitelnými jevy, ať již je nazýváme duchové, nebo jakkoliv jinak.

Ivan Černý: Pouze pro silné nervy!
Foto: Archiv PL
Popisek: Autorka knihy, Olga Krumlovská

Nečíst před spaním

Knížka s lákavou obálkou talentované výtvarnice Soni Šedivé je plná příběhů, které svědčí o tom, že jsme duchy přímo obklopeni. Ne každý je však může vidět, nebo se s nimi přímo potkat. Olga Krumlovská sesbírala mezi svými přáteli a známými na dvě stě příhod s nehmotnými bytostmi. Takováto setkání většinou zažijí lidé citliví a otevření dojmům, neovlivnění vžitými dogmaty.

Upoutávka na zadní obálce knihy tvrdí, že ne vždycky se jedná o setkání děsivá. Mnohdy dokonce takzvaní duchové leckomu z okolí autorky pomohly v obtížné situaci. I přes to ale naše varování platí. Kniha je totiž plná napínavého čtení, většině z čtenářů rozjitří mysl - a to se pak velmi těžko usíná…

Erbenův hrob, Pes vyslídil Ducha, Kletba nikoho nešetřila a další těžko uvěřitelné záhady

Téměř tři sta stran mimořádné publikace jsou zaplněny historkami, podobným těm, které si za dávných časů naši předci, když ještě nebyl rozhlas a televize, rádi vyprávěli u planoucího ohně. Jak jsme již poznamenali, řada příhod z knihy se stala samotné autorce, nebo jejím známým. Všechny jsou psány živým vypravěčským jazykem v tzv. ich formě, neboli první osobě, což jim dává punc autentičnosti.

Není možné věnovat se jednotlivým událostem, díky omezenému prostoru, který je věnován těmto řádkám. Naše doporučení ale zní: Duchové mezi námi je prima čtení na dlouhý zimní čas a zela jistě po této knize rádi sáhnout jak mladí čtenáři, tak i ti dříve narození. Knihu před krátkým časem vydala Euromedia Group.

Curriculum vitae

Česká přední astroložka PhDr. Olga Krumlovská, redaktorka, publicistka a spisovatelka, se narodila 4. června 1963 v Chomutově. Po gymnáziu vystudovala Fakultu žurnalistiky Univerzity Karlovy, absolvovala přednášky na Filozofické fakultě se zaměřením na psychologii.

Píše především knihy o astrologii, tajemnu a alternativní medicíně. Věnuje se cvičení jógy a sestavováním horoskopů, které též knižně, rok co rok, publikuje. Mj. napsala a vydala Jóga prstů aneb Jak léčit sám sebe, Místa která léčí, Duchařské příběhy, Zdravé dítě podle hvězd, Léčení těla a duše či Věřte, nevěřte. K posledním jejím titulům patří Horoskopy na rok 2024 a Rok Draka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

13:57 Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

Čínský automobilový průmysl narazil na odbytovou bariéru spalovacích motorů. V největších čínských m…