Jan Urbach: Muslimové v Británii mají více dětí než křesťané

07.08.2015 15:59

Ve své poslední zprávě Britská rada muslimů ocenila plodnost muslimek žijících ve Spojeném království. V Birminghamu je již dnes vice dětí vyznavačů islámu než dětí křesťanů. Už ne John, ale Mohamed je nejpopulárnější jméno.

Jan Urbach: Muslimové v Británii mají více dětí než křesťané
Foto: Hans Štembera
Popisek: Modlitba k Alláhovi

Poslední sčítání obyvatelstva v roce 2011 ukázalo, že za poslední dekádu v Anglii a Walesu vzrostl počet muslimů o jeden million. V Británii pokradmu hovoří o záplavě imigrantů z celých oblastí Pákistánu nebo Somálska. Postavení bývalé koloniální mocnosti ale u “původních” Britů vyvolávalo obavy, aby nebyli okřikováni jako rasisté. Politika “korektnosti” Tony Blaira sice zamkla ústa lidem i sdělovacm prostředkům, ale nyní již diktát “multikulturnosti” přestává platit. Kniha „Londonistan” od Melanie Phillips demaskuje kapitulaci některých politiků před radikálním islámem.

Dokonce i levicový The Guardian začíná psát o problémech, které ve společnosti bublají. Muslimské bandy za pomoci drog ovládaly stovky nezletilých dívek, jejich členové je znásilňovali a nutili k prostituci. Jiná banda, převážně pákistánská, řadu let znásilňovala děti a přženechávala je I k brutýálnímu zacházení pedofilům. Podle odhadů jich bylo zneužito vice než 1400.

V obou kausách sexuální zločinnosti policie přinejmenším “cosi” věděla, ale policisté nekonali … obávali se nařčení s rasismu. Občané Velké Británie se začali vymaňovat z “multikulturního diktátu” již po bombovém útoku v Londýně v roce 2007 a krvavé vraždě britského vojáka na londýnské ulici v roce 2013. Letošní masakr v Tunisu, kde na při rekreaci na pláži zemřelo nejvíce Britů, nakonec zřejmě Brity definitivně “osvobodil”.

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele. 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jan Campbell: K věčnému míru

11:24 Jan Campbell: K věčnému míru

V mnoha zemích na světě, nehledě na harašení zbraněmi, tisknutí bezcenných dolarů a euro, dodávek zb…