Jan Urbach: Nevzdáme se odmítání ilegálního přistěhovalectví, vzkazuje Orbán

18.06.2017 21:40

„Maďarsko se nechce zúčastnit pokusů, které by nekontrolovaným vpouštěním mas cizinců přeměnily Maďarsko nebo Evropu a zdeformovaly kulturní dědictví Evropy směsí jiných kultur, náboženství a světových názorů. Jestliže Němci, Francouzi a Italové takovéto experimenty chtějí, mají na to právo. My je ale prosíme, aby nás do toho nenutili,“ řekl v pravidelném pátečním rozhovoru pro veřejnoprávní Kossuth Rádió předseda maďarské vlády Viktor Orbán.

Jan Urbach: Nevzdáme se odmítání ilegálního přistěhovalectví, vzkazuje Orbán
Foto: Presalocala.com
Popisek: Maďarský premiér Viktor Orbán

Orbán také hovořil o vládním dotazníku „Stop Bruselu!“, který vyplnilo 1,7 milionů občanů Maďarska, kteří dali najevo, že odmítají lidi rozdílné kultury a civilizace.

„Nikdo nemůže přinutit Maďarsko, aby se vzdalo odmítavého postoje k přistěhovalectví. Maďaři jasně řekli, že nechtějí ilegální migranty,“ vyslal Orbán vzkaz Bruselu. Evropská komise v současnosti zahájila „stíhání“ Maďarska, Polska a Česka pro neplnění nařízení o přistěhovaleckých kvótách.

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele. 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

10:14 Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj víkendový …