Jan Ziegler: Je Miloš Zeman vážně prezidentem ČR? Nebo ruským poskokem?

11.03.2019 19:25

Bohužel, skutečně to spíše vypadá, že je pouhou loutkou Kremlu. Hlava suverénního státu si nemůže dovolit kritizovat vypovězení člověka, který je agentem ruské tajné služby a navíc na seznamu nežádoucích osob.

Jan Ziegler: Je Miloš Zeman vážně prezidentem ČR? Nebo ruským poskokem?
Foto: Facebook Jana Zieglera
Popisek: Jan Ziegler

Ono to byla drzost od Rusů nám sem takového člověka vůbec s delegací ministra průmyslu a energetiky vůbec poslat. Oni dobře věděli, že k nám má zakázaný přístup a jenom zkoušeli, co si mohou dovolit. Česká strana ovšem zvládla situaci perfektně, milého Rusa posadila do letadla a poslala zpátky do Moskvy. Takhle se chová suverénní a sebevědomý stát. V Kremlu si už musí uvědomit, že nejsme jejich kolonií. A řev, který z východu přišel, mě těší obzvlášť. Není nic krásnějšího, než vytočení putinovci.

Za ostudné však považují chování prezidenta Miloše Zemana, zdá se, že jeho nemoc a alkoholismus vážně oslabily jeho schopnosti rozumného uvažování a vystupování. Od nejvyššího představitele státu očekávám, že jej a jeho občany bude hájit. Předpokládal bych tedy rázné vyjádření proti Rusku za jeho nehoráznou drzost vůči České republice. To, jak se projevil Zeman, který se místo toho obul do vlastních lidí, se dá hodnotit jako servilní slouhovství, kolaborace a vlastizrada.

A Zemanův nářek nad tím, že prý ruská delegace chtěla okamžitě odletět zpátky do Moskvy, je směšný. Za prvé to podle dostupných informací není pravda, a za druhé, by se vlastně nic nestalo.

Jan Ziegler

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: Tatínkovo výročí

15:22 Jiří Weigl: Tatínkovo výročí

Letos v pátek 12. dubna by bylo mému otci 100 let. Zemřel velmi mladý v roce 1963, bylo mu 39 roků. …