Jan Ziegler: Kdo volí Zemana, dává zelenou mafii a organizovanému zločinu

20.01.2013 14:28

Voliči expremiéra Miloše trpí zřejmě alzheimerovou chorobou, tedy ztrátou paměti a zapomínají, že to byla vláda Miloše Zemana, v jejíž éře měli gauneři zelenou a vesele obírali Českou republiku o desítky miliard korun. Ani styky Zemanových lidí s nejhorším podsvětím nechyběly.

Jan Ziegler: Kdo volí Zemana, dává zelenou mafii a organizovanému zločinu
Foto: Radmila Zemanová-Kopecká
Popisek: Miloš Zeman

Zemanova pravá ruka Miroslav Šlouf se evidentně stýkala s Krejčířem a Mrázkem, kteří byli právem považováni za nekorunované krále organizovaného zločinu v České republice. Bylo to za éry premiéra Zemana, kdy masivní korupce dostala zelenou.

Namátkou chystaný nákup gripenů, o kterém i Jan Kavan s krycím jménem KATO nevědomky přiznal, že tato zakázka je silně zmanipulovaná a úplatků je kolem nich víc, než je zdrávo. Dále je to již pověstný pokus postavit asi osmdesátikilometrový úsek dálnice D47 mezi Lipníkem nad Bečvou a Ostravou za 147 miliard korun, kterému Miloš Zeman požehnal. Naštěstí se tento megatunel nepovedl.

Jiřího Dienstbiera juniora za jeho prokomunistické postoje nemusím a dal jsem to na tomto fóru několikrát otevřeně najevo. Nicméně i on sám prohlásil, že Miloš Zeman přivede na Hrad mafii. A argumentoval například jeho spojencem - panem Mynářem, který je napojen na exekuční byznys v pražském Dopravním podniku. To je systém, kdy nebozí cestující musí kvůli jízdě načerno platit místo pokuty v řádě stokorun někdy i desetitisíce. Je pozoruhodné, že tuto vydřidušskou praxi tady Zemanovi stoupenci tak často kritizovali, ale ve spojení s jejich favoritem jim jaksi nevadí.

Inu k alzheimerovi se zřejmě přidala i schizofrenie nebo rozdvojení osobnosti ve stylu Dr. Jekyll a pan Hyde. Jiné vysvětlení mě nenapadá.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: O čem jednali Si s Putinem

12:17 Zbyněk Fiala: O čem jednali Si s Putinem

Prohloubení strategické spolupráce s Ruskem nemá být podle Číny závislé na osobách ve vrcholných fun…