Jan Ziegler: Komunista Filip vyhrožoval finančnímu úřadu, měl by skončit

18.04.2019 7:30

A proto by měl místopředseda Poslanecké sněmovny a šéf KSČM Vojtěch Filip skončit v politice. Jeho lobbing za trestně stíhaného podnikatele Tomáše Horáčka je minimálně nemorální.

Jan Ziegler: Komunista Filip vyhrožoval finančnímu úřadu, měl by skončit
Foto: Facebook Jana Zieglera
Popisek: Jan Ziegler

A řekl bych rovnou, že je to na hranici trestného činu. Severočeský podnikatel Horáček je nyní trestně stíhán za ovlivňování veřejných zakázek v nemocnicích, za což měl brát podle policejních vyšetřovatelů úplatky. Vojtěch Filip opakovaně kritizoval Finanční úřad Ústeckého kraje za kontroly v Horáčkově firmě První chráněná dílna, podle některých zdrojů měl dokonce jeho úředníky zastrašovat a vyhrožovat jim.

Já nemám důvod těmto svědkům nevěřit. Jak jistě všichni vědí, soudruh Filip pochází z Českých Budějovic, kde dosud žije. Mluví se rovněž o něm jako o agentu komunistické státní bezpečnosti Falmerovi. Je pravdou, že soud se státem zastupovaným ministerstvem vnitra v devadesátých letech vyhrál, nicméně je známou skutečností, že stát se tehdy příliš nebil za to, aby spolupracovníci zločinecké StB na seznamech zůstali. Nicméně několik budějičáků nezávisle na sobě mně řeklo, že jako podnikový právník českobudějovické fabriky Sfinx udával lidi za tři stovky měsíčně. A mezi obyvateli Českých Budějovic nemá Filip alias Falmer dobrou pověst.

Komunistický boss Filip by měl v politice skončit, jeho provinění je velké, vyhrožování státním úředníkům nelze přejít jen tak mlčením. Podle všeho je to bezohledný člověk, kterému se jedná jen o osobní prospěch a své zájmy dovedně maskuje za tzv. obyčejné lidi. Ruský spisovatel blahé paměti Alexandr Solženicyn, kdysi navrhoval vytvořit fotogalerii nazvanou Diktatura proletariátu. Na fotografiích měli být zachycení vypasení komunističtí papaláši, jak nastupují a vystupují ze svých luxusních aut, jak tráví volno v přepychových vilách a rekreačních zařízeních, jak nakupují ve speciálních obchodech plných kvalitního západního zboží, jak se baví na nákladných hostinách s lahůdkami dovezených z prohnilého Západu atd. Myslím si, že tohle přesně pasuje i na soudruha Filipa.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.