Jan Ziegler: Okamurovec koupil špatný párek, ale může za to EU

12.05.2019 19:34

Tomáš Anderle je ředitelem střední školy v Brně a bude volit Stranu přímé demokracie Tomia Okamury. Na tom by nebylo nic divného, ovšem svádět vinu za nekvalitní českou uzeninu na Brusel je srandovní.

Jan Ziegler: Okamurovec koupil špatný párek, ale může za to EU
Foto: Facebook Jana Zieglera
Popisek: Jan Ziegler

Pro pořádek uvádím úryvek z textu pana Anderleho, který zveřejnil na svém Facebookovém profilu.

„Potravinové zemětřesení
Včera jsem v Brně- Stará Líšeň zakoupil Bítešské párky, prý s obsahem masa 75 procent. Nejen, že párky jsou nechutné, ale ještě, než se při ohřevu pomalu voda dostávala k bodu varu, tak se párek roztrhal a stal se z něho blíže nespecifikovaný útvar. Prostě humus, co se prodává. Jako pro prasata. Není divu, když jsme v rámci EU zemí druhé kategorie. ...A já se ptám vážení přátelé, nebylo by nám bez nesmyslné a alarmující diktatury Evropské unie líp? Nedýchalo by se nám svobodněji? Nebyli bychom zdravější a spokojenější“?

Takže, dotyčný okamurovec si koupil s velkou pravděpodobností jako správný český šetřílek nějaký párek ve slevové akci, pak pustil vařič na plné pecky a divil se, že mu párek praskl. Párky se jaksi ohřívají, ne vaří. Sice je to česká uzenina, ale samozřejmě za to, že si ji pan ředitel koupil, může Evropská unie. To je k popukání, také je Tomáše Anderle pro smích celému Facebooku. Lidé se sice baví, a ale také mají hrůzu z toho, že někdo takový učí naše děti, protože dotyčný je úplně mimo. Co bude příště? Pan ředitel vyjde z domu, uklouzne, spadne, zlomí si nohu (ne, že bych mu to přál), a samozřejmě viníkem bude Brusel.

Normální člověk s párky problém nemá, já si kupuji jedině ty kvalitní a zdaleka se vyhýbám těm nabízených v akci a pochybného původu. A to platí nejen pro párky, mizerné zboží, zkrátka nekupuji. Ovšem jestliže někdo nezvládá tak banální věci, jako je nákup párků, a pak svoje chyby ještě svádí na druhé, tak je to hodně špatné. A Evropská unie opravdu nenařizuje českým výrobcům, jaké mají vyrábět uzeniny. Avšak legrace musí být.

Logicky se pak nabízí otázka, jak takoví lidé chtějí řešit závážné problémy typu migrační krize, když nezvládnou ani jednoduché záležitosti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…