Jan Ziegler: Stupidní a urážlivé foto paní Bohdalové je za hranou

16.01.2018 8:18

Chápu, že předvolební boj bývá ostrý a mám docela smysl pro humor. Jenomže fotografie české herečky s nápisem Miloš Zeman je Bůh není vtipná, ale ubohá. I karikatury mají mít úroveň.

Jan Ziegler: Stupidní a urážlivé foto paní Bohdalové je za hranou
Foto: Facebook Jana Zieglera
Popisek: Jan Ziegler

V jedné facebookové skupině se objevil hnusný obrázek. Byla to předělaná fotografie ze střetu prezidenta Zemana s ukrajinskou aktivistkou ve volební místnosti. Akorát místo ní tam byla uměle vyobrazená neoblečená Jiřina Bohdalová s nápisem na těle Miloš Zeman je Bůh. Současného prezidenta nemusím, ale tohle není karikatura, nýbrž ubohost.

Paní Bohdalová je již starší dámou a stále je to výborná herečka, která toho pro českou kulturu udělala hodně. Že se v jistých politických názorech rozcházíme, mě mrzí, ale to není důvod k takové sprosté dehonestaci. Z úcty k ní tady tu fotku dávat nebudu, a jistě všichni normální lidé chápou proč, nicméně byla a možná ještě je k vidění na sociálních sítích.

Pokud svým oponentům vytýkám hrubosti a hnusárny, tak se přece sám nebudu chovat odporně a šířit takovou nechutnou de facto pornografii. Jsme lidé, máme různé názory. Můžeme se pohádat, šít do sebe, ale sportovci si po zápase podají ruce. Chování ve stylu, kdo nejde s námi, jde proti nám, patří do komunistického smetí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: O ruských špionech

16:14 Petr Hampl: O ruských špionech

Denní glosy Petra Hampla.