Jan Žižka: Česká televize – médium, za něž se stydím

10.05.2016 20:36

Do ČT listopad 89 zatím nedorazil. Naopak přituhuje. Už v postatě neexistuje zpravodajství, které by neútočilo na prezidenta nebo na kohokoli, kdo není dostatečně servilní k USA a Evropské unii.

Jan Žižka: Česká televize – médium, za něž se stydím
Foto: repro youtube, tan
Popisek: Logo ČT

Lidé s vlastním názorem mají asi do České televize vstup zakázán. Neuvidíme zde tedy příliš často prof. Kellera, nesmíme se dozvědět o jednání o smlouvě zvané TIPP, televize nepřipustí abychom si udělali vlastní názor. Neposkytuje nám informace, nedává prostor druhé straně, jen šíří vlastní tendenční komentáře.
Ostouzení hejtmana Haška hysterickým redaktorem televize v souvislosti s tím, že setkal i s ruskými motorkáři ne pietním shromáždění je svým způsobem další vrchol morálního marasmu ČT.

Dle mého názoru nám televize v této formě přímo škodí, je na tom s objektivitou často hůř než zpravodajství před „listopadem".
Ano, JUDr. Hašek měl pavdu když upozornil „redaktora" Dolanského, že televize není tiskvým oddělením americké vlády. Měl jsem možnost studovat v zahraničí a mohu tedy posoudit uroveň zpravodajstvi například ve Velké Británii a u nás. Je to neveselé srovnání.
Dle mého názoru by byl redaktor typu Dolanského vyhozen okamžitě po tomto „představení", ale hlavně by v mediích vůbec neměl co dělat.

Vyšlo v rámci mediální spolupráce s Literárními novinami

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: Lídr se nevolí…

12:26 Ivo Strejček: Lídr se nevolí…

Dnes nepíšu glosu. O smrti se glosy nepíší. Dnes chci ještě několika svými řádky vzpomenout na Mirka…