Jaromír Palata: Azylanté v NSR aneb Kdo se dobře postará o uprchlíky, jednou také bude muset prchnout

01.04.2016 12:29

Terorismus založily USA vycvičením a ozbrojením Moslemů v Afghánistánu k partyzánskému boji proti Sovětské armádě. Výdaje pro uprchlíky by vlastně měly hradit USA, protože bez americké destabilizační a okupační politiky by nikdo v Evropě o asyl nežádal.

Jaromír Palata: Azylanté v NSR aneb Kdo se dobře postará o uprchlíky, jednou také bude muset prchnout
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Kolem iráckého města Dahúk je nespočet uprchlických táborů

Kdo asi na internetu zveřejnil porovnávácí tabulku sociálních výhod různých státu Evropy? Kdo asi vytisknul mapku Evropy pro analfabety, kde nad Německem, Švýcarskem a Rakouskem svítí sluníčko, nad ČR je mrak a nad Řeckem je veliký černý mrak? Tsunami Asylantů zničí časem to, co všichni asylanti hledají, blahobyt a bezpečí. 

Sociální systémy časem zkolabují pod zátěží nevzdělanců a analfabetů. V tom asylovém zmatku bez důkladného prověřování přijddou do NSR i bojovníci ISIS a předloží při žádosti o asyl ukořistěné syrské pasy. A také kam by měli bojovníci ISIS po porážce jít? Německý asyl je přece lepší než pracovní tábor na Sibiři.

Asylanti ze severní Afriky si myslí jak jsou chytří, když zničí svoje doklady a před pohovorem se z internetu naučí text syrské hymny, když si prohlédnou fotky významných syrských památek a poslouchají syrské internetové rádio, aby se naučili syrský dialekt, proto mají neustále v ruce mobilní telefon a na uších sluchátka.

Němečtí podnikatelé jsou ale chytřejší, zbohatnou z Asylantů. Už drasticky zdražili obytné kontejnery. Pronajmou asylantům zdevastované plesnivé byty za nestydatě vysoké nájmy. Asylanti vezmou v naději na pevnou pracovní smlouvu neplacená praktika. Úřad práce jim nabídne 1-Euro-Job. Minimální mzdu 8,50 Eur/h v hotelu obejdou třeba malou platbou za každý uklizený hotelový pokoj.

Asylanti nebudou první léta schopni našetřit ani na vrácení vypůjčených peněz na ilegální převoz člunem z Turecka do Řecka. Asylanti budou většinou mnoho let bez práce. I těch málo se špatně placenou prací bude potřebovat sociální podporu na uživení rodiny. Podnikatelé a pronajímatelé bytů na asylantech zbohatnou. Sociální podporu, bydlení a zdravotní pojištění pro asylanty ale budou platit obyčejní občané vyššími daněmi, vyššími poplatky, dražším a horším zdravotním pojištěním. Ti podnikavější asylanti si k sociální podpoře budou přivydělávat obchodem s drogami, budou postávat u diskoték, škol a nádraží.

Dlouhodobá nezaměstnanost z nich udělá náboženské fanatiky nebo alkoholíky a silné kuřáky. Zeleni a Leví chtějí zachránit celý svět přestěhováním do NSR. Možná, že Zelení a Leví chtějí pomoci otevřených hranic zničit kapitalismus, aby na troskách dnešního společenského systému mohli založit novou komunistickou společnost. Asylanty je možné použít i jako zbraň.

Když v první řadě stojí ženy a děti, tak policie nepoužije ani vodní dělo ani slzný plyn. Kdo přijme všechny uprchlíky a dobře se o ně postará, ten bude jednoho dne také muset uprchnout.

Výborný sociální systém a současně otevřené hranice se navzájem nesnesou. Když se sníží atraktivita Německa na absolutní minimum, tak není třeba plotů ani ostnatého drátu na hranicích a uprchlíci půjdou dobrovolně i do jiných států EU. Na příkaz USA bude NSR nadále ochotně poskytovat asyl Syřanům, aby se tim uškodilo syrské vládě a jejím ruským spojencům.

Němečtí bezdomovci závidí uprchlíkům ze Sýrie jejich syrské pasy. Cesta ze Sýrie do NSR vede přes 7 bezpečných států. Někteří Syřani už bydleli v Turecku i 2 roky. Dát si NSR jako cíl je pouze optimalizace azylu, vybrat si tu nejlepší sociální sít a nejvyšší životní úroveň pro sebe a rodinu. Na azylu se přiživilo i plno asylovych podvodníků z Balkánu a z Afriky, kteří jenom blokují místa v ubytovnách a před odsunutím se brání údajnou nemocí. Co lze od Moslemů a Afričanů pracovně očekávat je velmi málo. Malý stát Izrael ma obrovské množství vynálezů a udělených patentů.

Obrovské arabské státy a státy Afriky s mnoha miliony obyvatel nemají vůbec žádné patenty. Moderní techniku jako mobilní telefony a automobily sice používají velmi intenzivně, ale nikdy nic takového nevynalezli. Ti intenzivní televizní diváci si myslí, že odbornici, technici a lékaři přišli ze Sýrie aby v Německu pracovali a aby německým důchodcům financovali důchody.

Němci věří státní propagandě v televizoru. Němci jsou výborní organizátoři, konstruktéři a vynálezci, ale propagandisticky je možné je utáhnout na vařené nudli. Není divu, že věřili až do totální porážky nacistické propagandě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…