Jiří Janeček: Nakonec budeme na seznamu nepřátel Ruska jen my

17.06.2021 9:43 | Komentář

Prezidenti velmocí, kteří si z nás dělají občas užitečné šašky, se sešli a mimo jiné si vrátí své velvyslance a budou spolupracovat v oblasti energetiky.

Jiří Janeček: Nakonec budeme na seznamu nepřátel Ruska jen my
Foto: Hana Brožková
Popisek: Jiří Janeček

Nakonec budeme na seznamu nepřátel Ruska jen my a budeme stavět jadernou elektrárnu z ruských dílů s bůch ví s kým. Omezit počet konkurentů ve veřejné soutěži na dostavbu jaderné elektrárny znamená pouze zvýšení ceny a úplatky pro současnou vládu! Omezit těžbu tradičního zdroje energie jako je uhlí, které navrhuje Spolu, též povede ke zdražení energie pro firmy a občany ČR.

Neomezoval bych těžbu uhlí, ale pokračoval bych v zavádění modernějších ekologických technologii. Protože je dnes velká nejistota v pokračování těžby uhlí a výroba energií z něj, tak nikdo do této oblasti neinvestuje. Nenajdeme levnější zdroj energií, něž pokračovat alespoň 15 let v těžbě uhlí s jasnými pravidly.

Jiří Janeček

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…