Jiří Paroubek: Proč se vlastně věnuje Forum24 „politickým mrtvolám“?

30.08.2022 21:24 | Komentář

Redaktory serveru Forum24.cz rozčílil můj vcelku logický a zejména logickými argumenty podložený článek, týkající se Záporožské jaderné elektrárny.

Jiří Paroubek: Proč se vlastně věnuje Forum24 „politickým mrtvolám“?
Foto: archiv red, tan
Popisek: Jiří Paroubek

Pánové z Forum24.cz ovšem nejsou schopni argumentovat logicky a vlastně vůbec nejsou schopni argumentovat. Pokud jsou s argumenty v koncích, jej hnusně urážejí. Jejich pseudoargumentace je tedy jen žumpoidní, jak jsem jim už jednou napsal.

A tak se znovu ptám. Co vede prezidenta Zelenského k veřejnému vyjádření, že skončí útoky na jadernou elektrárnu v Záporoží (tedy dělostřelecké a raketové), pokud ji převezme do své správy ukrajinská armáda. Jak si to logicky vysvětlit? Znamená to tedy snad, že ukrajinská armáda elektrárnu cvičně ostřeluje, a když ji obsadí, tak už ji ostřelovat nebude? Anebo rozevře nad jadernou elektrárnou jakýsi imaginární deštník, poté co ji převezme zpět do své správy, který odrazí všechny ruské střely. Úžasné,. Prostě logiku to, chlapci, nemá. Nemá ji ani prezident Zelenský a ani hoši z Forum24.cz. A pokud o mě píší jako o „politické mrtvole“, divím se, proč se mnou a mými argumenty vůbec zabývají a věnují mně svůj vzácný čas.

Anketa

Hlasoval/a byste jako poslanec/poslankyně pro vyslovení nedůvěry vládě?

98%
1%
hlasovalo: 38963 lidí

Pokud o mně píší, že „šířím ruskou propagandu“, chtěl bych jen říci, že web Vaše věc byl jediný z opozičních webů v únoru po invazi Ruska na Ukrajinu, shledán vládou jako „nikoliv závadový“, a to v situaci, kdy byla přerušena činnost osmi tzv. proruských webů.

V článku serveru Forum24.cz se objevuje, tak jako obvykle, páté přes deváté, což nesouvisí s mou argumentací. K jiné části, kde hovořím o tom, že Rusko bere svou vojenskou operaci na Ukrajině jako lokální konflikt, snad jen pár čísel. Operace na Ukrajině se účastní asi 150 tisíc ruských vojáků a 50 tisíc lidí podpůrného personálu. Ruská armáda však čítá včetně podpůrného personálu a civilních zaměstnanců, 2 miliony osob. Doufejme, že se lokální konflikt nepodaří změnit na konflikt, přerůstající hranice Ukrajiny. To by mohlo samozřejmě vést až k použití jaderných zbraní.

A pokud jde o údajně zkrachovalé politiky, lze statisticky snadno dokázat, že sociální demokracie pod mým vedením dosáhla v letech 2005 – 2010, kdy jsem byl jejím předsedou, nejlepších volebních výsledků ve své 140-leté historii.

To spíše já bych mohl psát o zkrachovalých novinářích, kteří nejsou schopni argumentovat fakty a uchylují se jen k nenávistným a zapšklým blábolům.

Bohužel, tato kávová sedlina v českém mainstreamu má jistý vliv na určitou část české veřejnosti, která jásá nad tím, jak se v zimě v pletených svetrech a s využitím dřeva nasbíraného v lesích, budeme ohřívat poté, co nám Putin vypne plyn. Tak vzhůru k otužovaní...

Konec konců, několik takových výzev od význačných českých politiků včetně premiéra Fialy, již dostal. Šíření nenávisti není program. Díky nenávisti, kterou pěstují lidé typu novinářů z Forum24.cz nebude možné v dohledné době ukončit válečný konflikt na Ukrajině, což by byl jeden z významných kroků k tomu, aby se nám všem vrátily naše předchozí životy. Tedy životy, které jsme v klidu žili před pandemií covid-19 a válkou na Ukrajině.

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…