Jiří Vyvadil: Dobrý rozhovor. Společnost to dynamizuje

04.11.2014 10:01

Řekl bych, že Miloš Zeman je opět v dokonalé formě a kdyby byli volby zvítězí nad kámkoliv opět rozdílem 10%. Havlisté zuří, zhrzený Sobotka si přetvrzuje,aby se zalíbil. A my rudá a hnědá prasata, lůza, řitelezci Putina, jak nás kultivovaně označují lidé tvoříci elitu národa jako Rejžkové, Hřebejkové, Šafrové musíme tleskat.

Jiří Vyvadil: Dobrý rozhovor. Společnost to dynamizuje
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Vyvadil

Že Miloš Zeman demaskoval něco tak lidsky nestvůrného jako jsou pornografické akce Pussy Riot navíc silně perverzního a nechutného žánru, aškoliv celý západní svět jim za jejich výkon v pravoslavném chrámu tleská a vynamenává je.

Že jasně pojmenovává o čem ty prostitutky zpívají a jak se nazývají je v pořádku, že Chodorkovského srovnává s Krejčířem, Pitrem a řekl bych i Rittigem je také pořádku.

Nejpikantnější nato všem je, že mu slušnost vytýká největší hulvát české politické scény, pro kterého výrazy čůrák na kameru či fackování mladého protestujícího jsou blízké a který pokud možno nevynechá větu, aby někoho urazil. A jde zároveň o největšího gaunera českého politického života, který z důvodu nepochopitelných nebyl dosud potrestán.

Ano je to jen další spor o Havla a je to odmítnutí Havla.

Naše farizejská a skrz naskz vulgární havlistická elita elita zuří.

A my obyčejní a prostí tleskáme.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jiří Vyvadil

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

10:14 Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj víkendový …