Jiří Vyvadil: EU se v příštím roce rozpadne. A my přeměňujeme skupinu Přátel Ruska v ČR v politické hnutí…

22.12.2015 19:39

Po prodloužení sankcí EU ve vztahu k Rusku, které bojuje za naši civilizaci, za naše svobody proti džihádistům, ať již jsou začleněny do Islámského státu či do an Nusrá, s touto EU nechceme mít nic společného…

Jiří Vyvadil: EU se v příštím roce rozpadne. A my přeměňujeme skupinu Přátel Ruska v ČR v politické hnutí…
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Vyvadil

Že slepá vědma Vanga předvídá pro rok 2016 zkázu Evropské unii je zcela přirozené a kdo jen letmo sleduje zahraniční dění a sledoval naprosto žalostný prosincový summit EU ví, že jedině rozval Evropské unie může vést k rozumnému uspořádání nové Evropy. Ano té Evropy, která bude hledat nové vyvážení i směrem ke strategické velmoci tohoto kontinentu Rusku, které svou infantilní akcí při kyjevském majdanu, kterým chtěla  Merkelová, ale i náš Fülle ve spolupráci s USA Rusko pokořit, je přivedla k velmoci, která rozhodujícím způsobem určuje děje světa.

Díky své idiocii a nedocenění faktu, že Rusko je neporazitelné, vrátil Západ během dvou let Rusko do postavení velmoce prvého řádu.

Klíčovou roli při zkáze Evropy – rád bych zdůraznil, že západní nikoliv celé Evropy – sehrává Angela. Ne z naivismu, ale cíleně vítá statisíce uprchlíků z Blízkého východu, zejména ze Sýrie. Mějme stále na paměti, že tato žena, kterou časopis Time označil jako osobnost tohoto roku, byla systematicky odposlouchávána americkými tajnými službami. Ta ženská je možná  vydíraná. Od té doby co to vyšlo najevo prohlašuje, že Německo je nejbližší partner USA.

Nechám stranou Bilderbergy apod., to první vysvětlení je známé. Podnikatelské kruhy SRN jasně prohlásily, že mají zájem, aby každý rok po dobu 5 let přišlo do Německa ½ miliónu mladých, nezatížených migrantů ze Sýrie jako základ levné a ke všemu ochotné pracovní síly…

To stále platí…

Ovšem jsou i jiné důvody, možná podstatnější… Ti mladí nabuzení pracanti, kdyby zůstali v Sýrii, by prostě museli bojovat. A nic naplat, podstatná většina z nich by musela splnit povinnost služby v armádě Sýrie. To si ovšem kategoricky nepřál Obama (Asad přece musí být zničen tak jako Kadáfí či Hussajn, protože mají – parchanti jedni - vlastní myšlení). Proto to vítání do Německa,  EU, do Kanady či dokonce do USA… Nedělejme si iluze, že jde o city a humanitní cíle. Je to krutá vojensko – taktická politika.

Pro Západ i Evropu ovšem nastává problém. Putin bojuje v Sýrii s plným nasazením a likviduje teroristy všeho druhu.

Evropská unie a znovu opakuji Merkelová a spol. byli hlavními organizátory kyjevského majdanu, kde měl být Putin rozdrcen…

Že se rozdrcení nedaří,je zřejmé a v záblesku posledního balíčku záchrany Merkelové platí… Musíme stále Rusku dávat najevo, že je pachatelem, a je stonásobně pachatelem, protože se odvážilo nebýt poraženo. Mimochodem působí komicky, že ta bába ohledně Sýrie, kde je zcela bez významu stále papouškuje slova Obamy, že Asad tedy rozhodně ne.

Někdo by už jí měl říci, že na ní to tedy fakt nezáleží.

Ve své podstatě dnes již o sankce ani nejde, ty tvoří jen jakýsi symbol.

Ale symboly jsou někdy významnější než klesající cena ropy, která objektivně Rusko tíží.

Západ, Merkelová, schizofrenní Obama, celá ta EU  stále chtějí symbolicky Putina porazit…

Ne Islámský stát, Putinovo Rusko je jejich nepřítelem číslo jedna.

A správně…Pokud Putin v Sýrii neprohraje a Asad zůstane prezidentem, bude to debakl tohoto Západu, opakuji tohoto současného idiockého Západu, protože nový Západ se rodí ,ale o tom ještě přijde řeč.

Merkelová popírá historickou zkušenost Evropy a jen aby Putina porazila podpořila  tak razantně nejnebezpečnějšího protivníka Evropy islamistického propagátora osmanské říše prezidenta Turecka Erdogana.

Nic odpudivějšího snad už Evropa nemohla zažít.

A jestliže náš přizdisráč Sobotka má v úmyslu příští rok Turecko navštívit, ukazuje ubohost naší zahraniční politiky a ubohost své osoby.

A proto….

A proto se vraťme k tomu, proč zdánlivě nesmyslně zakládáme politické hnutí či stranu (o tom se musíme ještě dohodnout) Přátelé Ruska v České republice.

Zakládat politické hnutí v situaci, kdy preference vládních stran jsou tak vysoké jako nikdy uprostřed volebního období vypadá, jako šílenství.

Možná to je šílenství, ale za časů Mistra Jana Husa tomuto národu šlo o pravdu, byť si ji tehdy vykládal jinak.

Přátelé Ruska v České republice chtějí bojovat proti amorální politice všech vládních stran a možná ještě více i těch nevládních.

Přátelé Ruska v České republice prostě chtějí pravdu, mír a spravedlnost.

Odmítáme odpudivou politiku Západu a v do toho počítáme i Evropskou unii, která za poslední čtvrt století  způsobila statisíce mrtvých  a milióny migrantů.

Západ se mění a bude měnit a odpudivý sliz Merkelových, Cameronů  a Sobotků zmizí.

Syriza, Národní Fronta Marine le Pen, Podemos, ale i Donald Trump v USA jsou – ač zdánlivě proti sobě ideologicky jdoucí – zárukou změny a naděje  rozumného Západu, Západu, který se vrátí ke svým vrcholům např. v době spolupráce Michaila Gorbačova a představitelů tehdejšího západního světa : Reagana, Bushe, Mitteranda, Kohla a dalších…

Rusko získává stále mohutnější podporu mezi inteligentní částí světa.

Nám Přátelům Ruska v ČR nejde o jakési přituplé poklonkování Putinovi.

Jde nám o jasné přiznání faktu.

Tak jako Donald Trump si je vědom toho, že musí a chce se s Putinem dohodnout, tak si tohoto faktu musí být vědoma i tato malá země uprostřed Evropy v situaci, kdy EU už bude zažívat jen katastrofy. 

Jiří Vyvadil
Přípravný výbor politického hnutí Přátelé Ruska v České republice

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Ladislav Václavec byl položen dotaz

Zdraví máme jen jedno

Pane senátore, hlasoval jste pro senátní novelu zaměstnávání zahraničních zubařů u nás. Tito studenti medicíny, možná lékaři mají pracovat pod dohledem českého l=kaře, který asi podle vás nemá co na práci a tak bude dohlížet. Bez řádně ukončené zkoušky z českého jazyka a slevovat z náročnosti aproba...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

David Rath: Kámen mudrců, euro a koruna

15:49 David Rath: Kámen mudrců, euro a koruna

Císař Rudolf II. proslul svojí snahou získat kámen mudrců, který dokáže sprosté olovo změnit na ušle…