Jiří Vyvadil: Miloš Zeman a Tomio Okamura s námi laškují

30.07.2015 9:00

Celý český národ nepochybně žije uprchlíky, případně Islámským státem. A 90 % tohoto národa zde nechce jak uprchlíky tak Islámský stát.

Jiří Vyvadil: Miloš Zeman a Tomio Okamura s námi laškují
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Vyvadil

Zdálo by se za této situace, že je vítán každý bojovník proti tento vetřelcům, tím spíše když se jedná o hlavu státu a viditelného poslance poslanecké sněmovny.

Je také nepochybné že masy uprchlíků a Islamismus bude na nás dotírat možná dalších 10,20 let a souhlasím s těmi, kteří tento problém pokládají za možná nejzávaznější pro naši civilizaci.

Asi až do tohoto okamžiku každý jistě se mnou souhlasí. Všichni se musíme rozvážně a zcela strategicky tím to problémem zabývat. Ovšem prezident republiky a poslanec Okamura dělají z tohoto doslova životního problému taškařici.

Zastavme se u Miloše Zemana ten se rozhodl, ať měl modrou knížku osobně na hranicích střílet do uprchlíků. Tuto myšlenku je třeba podrobně rozebrat. Bude na ně střílet už ve vlaku nebo na nástupišti a ještě zajímavější otázka je, zda mu při tom bude pomáhat jeho ochranka, či se omezí jen na případné proti útoky. Pokud jsem zaznamenal o proti Maďarsku, Itálii či Řecku. Kde jsou to 10.000 tisíce lidí u nás v tom nejhorším víkendu to bylo 91 nelegálních běženců, kteří obratem šupajdili do detenčních prostor. Vyšší fáze nápadu pana prezidenta spočívá v tom že nechá obsadit naše hranice našim vojskem. Roztomilé dnešní armáda čítá 20.000 členů a i kdyby jich bylo 200.000 jako před rokem 1989 těžko za současného stavu by mohly  hranice obsadit. Dráty kolem hranic už také nemáme a hlavně nemáme ani hraniční přechody. Také ani nevím co by tam ta armáda dělala. Ta nepatrná troška oproti statisícům u našich sousedů skutečně vyžaduje jen posílení policie a ta si vede  velmi dobře. Prosil bych tedy pana prezidenta. Když už hodí mezi národ nějakou myšlenku, aby ji rozpracoval do detailu. Jinak je to bohužel nesmyslný  blábol, který lidi nezodpovědně uvádí v omyl.

Japonec Tomio Okamura, vydávající se za Čecha  je jiný originál. Nejdříve se rozhodl zlikvidovat islám tím, že bude bojkotovat prodejny kebabu. Nějak to nevyšlo a podniky fungují dál. Potom začal tuším pohazovat vepřové před muslimské mešity… nevím jak uspěl. Nyní se rozhodl  vyřešit islámský problém pravidelnými pátečními návštěvami pejskařů teplického lázeňského  parku, kde a to připouštím vysedávají po tuctech saudskoarabští hosté a ženy v nikábech. Já sám mám krásného psa-Ritchbacka, říkáme mu Kamínek. Přízvisko je něžné, pes je veliký. A má vnučka, jejíž otec je Egypťan jej neskutečně miluje a Amr (zeť) s ním  povinně chodí na vycházky. Nesnáším nikáby, ovšem zároveň vím, že zatímco neexistuje zákaz posedávání lázeňských hostů v tomto parku, existuje přirozeně zákaz vstupu pejskům na toto lázeňské území od roku 1954.  Ale co bych mohl chtít od Okamury. Nevadilo by mi kdyby se alespoň jednou Okamura zamyslel (ale pochybuji, že je toho schopen) a přišel by s rozumným návrhem na celoplošný zákaz nošení šátků a zejména nikábů cestou zákona. Platí to ve Francii, platí to v Belgii. Bylo  by to  rozumné aby to platilo i u nás. Ať se saudské arabky rozmyslí, buď se převlečou civilizovaně jak je u nás běžné a nebo ať si zůstanou doma.  Pustí-li se do toho, ale nebude –li plácat před kamerami nesmysly, skupina „ Inteligentně proti uprchlíkům, islámu a islámskému státu“ se za něj postaví.

Ale teď už tak trochu vážně, protože téma je vážné.

Mám na Miloše Zemana, a na toho zejména, vždyť jsem ho kdysi volil, ale i na Okamuru prosbu: Snažte se k tomu to závažnému problému přistupovat seriózně. A nedělejte z toho šaškárnu.

Jiří Vyvadil, zakladatel facebookové skupiny
„Inteligentně proti uprchlíkům, islámu  a islámskému státu“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…