Jiří Vyvadil: Pokerová hra Rusko-Západ (Zajatý agent promluvil) 10.

20.02.2022 7:37 | Komentář

Žádné dohadování v normándském formátu, ale válka bude, dětičky. Nuže Biden se Zelienskym to sehráli dobře. A že celou dobu lhali?

Jiří Vyvadil: Pokerová hra Rusko-Západ (Zajatý agent promluvil) 10.
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Vyvadil

A copak nelhali o existenci zbraní hromadného ničení před válkou v Iráku, kterou dnešní prezident coby senátor tak vášnivě obhajoval? Lžou ráno, lžou v poledne, lžou večer. Ne Rusko, ale Ukrajina jde znovu na Východě do války. Nuže, přečtěte si zprávu o zajatém ukrajinském agentovi, co povídal.

19. února 2022 18:44 Vesti.ru
Zajatý ukrajinský agent hlásil nadcházející masivní útok

O plánech Kyjeva hovořil ukrajinský agent Anton Matsanyuk, zadržovaný v DLR. Ozbrojené síly Ukrajiny mají v úmyslu dobýt Donbas násilím. Do toho se zapojí veškerá úderná síla.

Ve vysílání jednoho z federálních kanálů Matsanyuk řekl, že je vhodné opustit Doněck, nebýt ve vícepodlažních bytových domech, protože byste mohli zemřít.

Ukrajinský agent vyprávěl, jak úřady pašovaly zbraně a výbušniny do Donbasu. Kyjevští kurátoři poslali přes messenger zprávu, ve které uvedli číslo určitého vozu. To znamenalo, že vozidlo bylo možné důkladně prohlédnout.

Anton Matsanyuk také řekl, že nedávno ukrajinská armáda nelegálně vstoupila na území Běloruska. Důvodem je rekognoskace oblasti cvičení s Ruskem.

Podle federálního kanálu vytvořil ukrajinský agent v Doněcku „spící buňku“. Matsanyuk rekrutoval lidi k provádění teroristických útoků na Donbasu.

Tak se připravme, přátelé.

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…