Jiří Vyvadil: Sobotka je politický autista. Nechápe, že ČSSD není TOP 09

13.06.2017 15:49

Neustálé přemítání politologů či komentátorů ale i členů ČSSD na téma, proč klesají ČSSD preference jsou směšné.

Jiří Vyvadil: Sobotka je politický autista. Nechápe, že ČSSD není TOP 09
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Vyvadil

Základní a fatální chybou Sobotky je, že mluví a jedná hlasem minoritní TOP 09, zve sem nenáviděného Junckera, a podobně nenáviděnou Mogherini, bojuje za multikulturní liberální demokracii v podání hochštpalera Kalouska a měsíc zde vytvářel doslova šílenou honitbu na Andreje bababiše, která svými výstupy v Poslanecké sněmovně připomínala manifestace pracujícího lidu za smrt Miladě Horákové.

Bohuslav Sobotka – naprosto mimo realitu – s těmi našimi pěti vojáky, pár tanky a 4 Grippeny buduje evropskou amrádu, ačkoliv rozhodně po tom levicový, ale ani středolevicový volič netouží, tleská úspěchům centristy Macrona aniž postřehne, že vymazal z politické scény právě socialisty, kritizuje Trumpa za nesouhlas s klimatickou dohodou z Paříže, aniž zaregistroval, že u nás tato dohoda jistě nebude do voleb jako v jediné zemi EU ratifikována Sněmovnou…

Nyní protestuje proti porušovování svobody projevu extrémním nacionalistou Navalným, ač samozřejmě ví, že ta hlasy aktivistů a je jich pár tisíc jistě dobře platí strejda Soros, tak jako v Americe platí doslova milióny. A ten náš Václavák, to bylo jako přes kopírák.

Ano, Sobotka mluví, jak to chce Respekt, Hospodářské noviny, Echo 24, Forum 24,, ale jeho poradci mu zapomněli říci, že tato média oslovují tak maximálně 3-7% populace, která ČSSD stejně by nikdy nevolila. Jen umí Sobotkovi tleskat.

Ano, Sobotka mluví i to, co chce Česká televize, ale jeho poradci mu opět zapomněli říci, že lidé možná až ze 60 % ČT nevěří.

Babiš by Junckera nepozval, u Mogheriny dokonce věřím, že ani neví, co je to za babu a hlavně jasně chápe, že každý přečkaný útok proti své osobě mu v dalším kole přinesl nárůst podpory o dalších 4 %, nedovednu si představit, že by se zmínil o nějakém výtržníkovi Navalném a klimatická dohoda ho nezajímá.

Proto má Babiš podle posledního výsledku podporu Médea Resarch 35 % a Sobotka 11%.

A mezi námi, pokud se Chovanec, a blbej je fakt na to dost, pokusí Babiše začít stíhat, těch 40 % ANO dosáhne a je vymalováno…

Ano dostane absolutní většinu ve Sněmovně…

Věci se vyvíjejí logicky a zákonitě.

Možná zítra Sobotka odstoupí jako lídr, možná ne.

Ale v jistém smyslu je to už jedno…ČSSD jako celek zblbla a kritické hlasy odvrhla.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: Dvacáté výročí našeho vstupu do EU a historické paralely

15:22 Jiří Weigl: Dvacáté výročí našeho vstupu do EU a historické paralely

Na 1. května 2024 připadá 20. výročí našeho vstupu do Evropské unie. Náš veřejný a mediální prostor …