Jiří Vyvadil: Trump nebo krvavá Clintonová?

25.08.2015 8:51

Jsem jen obyčejný člověk a jako takový miliardáře nemusím a klidně bych naše Bakaly, Babiše, Kellnery atd. v zájmu sociální spravedlnosti výrazněji zdanil. Ale to je věc, která sem nepatří.

Jiří Vyvadil: Trump nebo krvavá Clintonová?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Vyvadil

Ať tak či onak, ukazuje se, že miliardáři v politice, často agresivní, a nebo chcete-li buranští, které nezajímají ideologické žvásty o západních hodnotách či hystericky pojímaných lidských právech, mají – i kvůli svým životním návykům, které získali na cestě ke svým podnikatelským úspěchům – daleko větší cit pro to, co je správné a co nikoliv.

Berlusconni byl nepochybně chlívák (a já mu musím závidět jeho schopnosti), dopustil se nepochybně i různých daňových úniků, ale když přišlo na řešení reálných problémů světa, dovedl je bez keců řešit. A tak jeho kamarádem byl autoritativní Kadáfí, se kterým měl domluvu, že automaticky bude vracet lodě s uprchlíky.

Neziskovky hysterčily, ale příliv uprchlíků přes Libyii do Evropy byl proti dnešnímu stavu naprosto minimální. Stejně tak chápal, že součástí Evropy je pochopitelně Rusko a chápal, že je v zájmu Evropy a klidu respektovat jeho vitální zájmy na stabilitu v jeho bezprostředním okolí. Putin byl jeho přítelem.

I náš Babiš chápe, že nejdokonalejší projekt péče o děti, jaký kdy vznikl po roce 1990 a navazující na skvělou myšlenku vesniček SOS z doby Pražského jara, se vymyká běžnému nazírání a zaslouží si podporu. To nechápe sociálnědemokratická ministryně práce a sociálních věcí, pro kterou hlavní prioritou její činnosti je, aby chlapi povinně měli též otcovskou dovolenou.

Donald Trump je zcela nesporně buran a skvělý.

Háže na hlavu všechny ty nesmyslné a pokrytecké žvásty o západních hodnotách , kterými američtí politici zakrývají lež, vraždy, agresivní zahraniční výboje.

Jeho pohledy na USA se budou krýt s názory většiny z nás a naši Pehehové a všichni havlističtí novináři by byli v koncích, protože tento mimořádně úspěšný muž říká jen to, co mnozí z nás vytýkají USA po roky…

Cituji:

„To, co se děje nyní (ve vztazích mezi Ruskem a USA) je směšné… vztahy, které jsme založili se světem - a to nejen s Ruskem, jsou příšerné. Víte, podivná věc: Čína nás nemusí, ale přitom na nás bohatne. Japonsko... Nikomu se nelíbíme, ale všichni nás využívají.  Jsme jako velký tyran, který vždy prohraje,"

Pane Pehe, Anýži, Weisi atd…: Co Vy na to?

A když byl dotázán na Putina, řekl :

„Upřímně řečeno, myslím si, že Putin ,,je osobou, s níž jsem opravdu schopen vyjít. Mně za to silně kritizují. Pořádal jsem velkou akci v Moskvě před asi 2 roky, a věřím, že budu mít dobrý vztah s Putinem," dodal Donald Trump.

Jeho potencionální protikandidátka na úřad prezidenta Hillary Clintonová podporovala svého manžela při humanitárním bombardování Srbska, přemluvila Obamu k úrokům na Libyi, který vedl k odstranění onoho Kádáfího, který zadržoval uprchlíky, a vedl k naprostému rozvratu Libyie,  chce v případě svého zvolení vést útok na Irán a Putina pokládá za Hitlera.

U mě by to měl Trump jasné.

Krvavou Clintonovou nikdy.

Trump by možná ty nenáviděné USA mohl změnit k lepšímu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …