Jiří Vyvadil: Vladimíre Vladimíroviči, G7 je jen panoptikum zbytečných

27.08.2019 17:36

Macron je mizera. Jeden den Vás přivítá na Facebooku v ruštině a prohlásí, že je třeba budovat Evropu od Lisabonu k Vladivostoku a že Rusko je nedílnou součástí Evropy, potom zavolá Trumpovi, aby Vás pozval na příští akci G7, která se bude konat v USA, aby hned druhý den prohlásil, že nejdřív musíte ustoupit na Ukrajině a že logicky přijet nemůžete…

Jiří Vyvadil: Vladimíre Vladimíroviči, G7 je jen panoptikum zbytečných
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Vyvadil

Merkelová, která zorganizovala za EU euromajdan v Kyjevě, a tím i přivodila děsivou občanskou válku na Ukrajině, nikdy nemůže uznat, že nejenže odpovídá za statisíce migrantů, ale že stejně odpovídá i za řež a tisíce mrtvých na Ukrajině… Ona je hlavním viníkem, ona spolu s bývalým prezidentem Obamou.

Ale nemohou to nechat na sobě, a tak když jste se bránil, tak jste viníkem Vy.

V Rusku se množí úvahy, že jste měkký. No, prostě jste… S těmito lidmi se prostě nebaví. Je to pakáž.

Vy jste nevyvolal občanskou válku na Ukrajině, tu vyvolal Západ s cílem zlikvidovat Vás jako představitele nepodrobeného Ruska, jako samostatně myslícího činitele, který je jediný schopen Západu čelit.

Ta Merkelová, která odpovídá za rozvrat Evropy nejen ohledně přílivu migrantů, ale i za občanskou válku na Ukrajině, musí být po zásluze potrestána…

Nebavte se s ní, nebavte se s nikým, kdo zorganizoval euromajdan k porážce Ruska…

A mimochodem, když Zelenskyj opakuje opět nenávistné mantry vůči Vaší osobě a Rusku, vyměňte tedy těch 23 zajatců. A dál konec. Neřešte ho. Nikam nespěchejte… Ať chlapec ukáže, co umí. Mimochodem, neumí ani sestavit vlastní vládu, i když má absolutní většinu.

A nebojte se… Čas Západu se odbíjí. Civilizační a technologický pokrok se posouvá na Východ…

G7 včera skončil. Pochvalte se, že jste tam nebyl. Nic nevyřešili, jedině se ještě více rozdráždili až k neúnosnosti, a navíc i protestující, kteří se mylně domnívají, že o něčem rozhodují.

Dejte si v naprostém poklidu na půl roku bobříka mlčení. Právě skončený summit G7 ukázal, jak se kdysi tak cílevědomé a důstojné uskupení mění v rosol, z něhož bublají navíc vzájemně ohlušující ostré výkřiky.

Každé další setkání NATO je horší a horší, každé další setkání G7 je trapnější a trapnější.

Je příznačné, že jedině setkání G 20, které zahrnuje reálné špičky světové ekonomiky, ale i pluralitní politiky, čili nejen Západu, ve svých závěrech má váhu. To představuje reálný svět, nejen ten upadávající Západ.

Vladimíre Vladimíroviči, přitvrďte nikoliv vůči celému Západu, u nás jistě můžete ctít prezidenta Miloše Zemana, ale vůči Merkelovým, Johnsonům a zčásti i vůči baziliškovi Macronovi. A pozor, ne Vy, ale například Merkel je v totálních úzkých. Svou nesvéprávnou energetickou politikou je zcela závislá na vašem plynu. Zorganizovala vražedný ukrajinský euromajdan. Je čas pro její definitivní konec.

První avízo už přijde 1. září 2019, kdy zřejmě může vyhrát volby v Sasku a Braniborsku AFD.

A Východ Německa stojí jednoznačně za vámi, Vladimíre Putine.

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy - 350. díl Dao de ling

11:50 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy - 350. díl Dao de ling

V dnešní pomatené době mnozí hledají nějaký pevný kmen, o který by se opřeli nebo zachytili. Může to…