Josef Myslín: Tohle je naše země! Vypráskejte odtud ty tvory, co sem přicházejí a dělají nám ze života peklo

01.07.2015 11:45

Davy běsnících tvorů, kteří atakují Evropu, již nějaký čas vyvolávají v té Evropě poměrně slušné pozdvižení. A není se čemu divit – kam přijdou, tam se poklidný život Evropanů mění v peklo. Ohrožení života a zdraví, rabování, nemoci – zkrátka zkáza a utrpení tam, kde se tahle pakáž objeví ve větším počtu. A řešení slavné Evropské unie je geniální – místo toho, aby té pakáži zabránila rozvracet naši civilizaci, plánuje rozdělení té pakáže – aby si onoho utrpení užily i země, kam dosud morová rána nestihla dorazit přirozeně. A je jen dobře, že se z mnoha zemí ozývají jasné hlasy, které chtějí tohle řešení i celou EU poslat k čertu.

Josef Myslín: Tohle je naše země! Vypráskejte odtud ty tvory, co sem přicházejí a dělají nám ze života peklo
Foto: repro foto Youtube
Popisek: Uprchlíci, ilustrační foto

Tak ponejprve – nemáme co do činění s uprchlíky. Tohle nejsou lidé v nouzi. Tito lidé, byť v jejich chování mnoho lidského nenajdeme, prostě touží po bohatství Evropy. Je tedy třeba konstatovat, že jsme vystaveni masové vlně nájezdníků, kteří touží nikoliv najít nový poklidný domov, kde s pokorou a úctou začnou nový život, ale kteří mají za cíl cizopasit na zaslouženém bohatství místních národů. A to i za cenu rabování a násilí. Buď nám dáte, nebo si vezmeme – to je heslo těchto nájezdníků, které již v plné míře poznávají obyvatelé jižních evropských krajin na vlastní kůži. Neexistuje jediný důvod vnímat tyto jedince jakkoliv přátelsky. Naopak – jsme ve válce, byť tato válka nebyla oficiálně vyhlášena. Tito tvorové jsou našimi nepřáteli, kteří přímo a bezprostředně ohrožují život tak, jak jej známe a máme rádi.

O to více nebezpečné jsou snahy EU donutit nás (ať už oficiálně kvótami či neoficiálně důrazným doporučením), abychom dovolili těmto lidem vstoupit do této země. Je totiž zcela jisté, že tito jedince jsou pro tuto společnost naprosto nepoužitelní. Vzdělání obvykle mizivé, schopnost se domluvit mizivá, ale především – schopnost a ochota přijmout naše hodnoty a náš způsob života zcela vyloučené. Navíc mají ve zvyku množit se řadou geometrickou, protože nějaké plánování a nějaká budoucnost je jim ukradená, budou tedy celoživotními klienty našeho sociálního systému, a to včetně rozsáhlých rodin. Budou nám rok co rok odčerpávat miliardy z našeho napjatého rozpočtu. A přitom ani to nás zcela neochrání od nebezpečí, které oni představují. Oni neuznávají svobodu slova, svobodu vyznání, svobodu projevu, svobodu politické orientace. Oni uznávají jen krev a násilí. Stačí, abychom slavili své Vánoce, a můžeme se dočkat řezání hlav přímo na ulicích.

Jako vysloveně vlastizrádné lze pak označit hýkání místních sluníčkářů, kteří nejenže mají drzost chtít kázat svým spoluobčanům, že se musí nechat ohrožovat či dokonce zabíjet ve jménu multikultury, ale dokonce argumentují našimi politickými uprchlíky z dob minulých. To je nebetyčná drzost a chování těchto zrádců by v každé jiné době mělo dohru v podobě provazu na nejbližším kandelábru. Ne, nevážení sluníčkáři, nemáme žádnou povinnost dělit se o naše výdobytky s nikým, notabene s někým, kdo není ochotný ani respektovat naše hodnoty a kdo je připraven v případě jakéhokoliv nesouhlasu vraždit, znásilňovat a rabovat. Jestliže cítíte touhu těmto vyslancům pekla nastavovat svou tvář, prosím, neohrožujte ty, kteří o to nestojí. Seberte se a provozujte své masochistické kousky v jiných částech světa. A vaše znásilněné a ukamenované ženy a podřezaní muži nechť slouží jako věčný pomník vaší blbosti.

A mimochodem, když tady neustále žvástáte o tom, jak jsme bohatá země, která bez problémů uživí několik tisíc (spíše desítek či stovek tisíc) parazitů, proč tedy sbíráme plastová víčka, aby děti našich spoluobčanů získaly pomůcky sloužící ke kompenzaci jejich zdravotních obtíží? Proč nejsme schopni všem pacientům se závažnými chorobami zajistit léčbu lege artis? Proč naši senioři musí většinu svého důchodu vydat za léky, které jim umožňují alespoň trochu důstojný život? Proč téměř denně musí lidé poníženě žebrat o něco, co v moderní společnosti má být samozřejmé. Proč? Když jsme tak bohatí, proč nedáme ty přebytečné peníze našim lidem? Proč máme podporovat cizí parazity?

Jestliže je vaší odpovědí slovní spojení „lidská práva“, pak vám odpovím jediné. Strčte si ta lidská práva někam, nejlépe tam, kde nohy se v jedno spojují. Jestliže mají být lidská práva jen bičem na slušné lidi, kteří mají pouze platit na neslušné a trpět jejich řádění, pak o taková lidská práva vám většina slušných lidí v této zemi nestojí. Slušní lidé v této zemi mají už plné zuby toho, že darebáci mají mít stejná práva, ačkoliv nejsou nuceni k žádné povinnosti. Tohle je naše země, naše vlast. A to, co tady je dobré, je pro nás. Generace našich předků nejenže tuto zemi budovaly, ale dokonce za ni umíraly. A my nejsme ochotni se všeho, včetně vlastních životů, vzdát – jen pro perverzní sluníčkářskou touhu po utopické multikulturní společnosti.

Je na čase jasně zvolat. Tohle je naše země, kterou nejsme ochotni vydat cizákům jako novodobý protektorát. V této zemi si budeme vládnout sami. A zrádce a nepřátele – domácí i cizácké, je třeba vypráskat bičem jako škodnou. EU se ukázala zcela jasně – je to nepřátelská totalita, která se otevřeně postavila proti zájmům našich občanů. Je na místě, aby naši politici začali hájit naše národní zájmy a odmítli implementovat zločinné euronesmysly. To, zda zde bude vládnout levice či pravice, to je věcí našich demokratických voleb. Na tom, aby tady skutečně vládli námi zvolení zástupci, bychom se však měli shodnout všichni. EU bychom měli v ideálním případě zcela opustit, v minimální verzi bychom se však měli postavit na odpor proti totalitním praktikám EU. Jako by nestačilo, že EU rozvrátila naše zemědělství, že zničila naši soběstačnost, že stále více diktuje, jak máme žít. Dnes jde do tuhého, EU nás chce ohrozit na životech…

A reálné řešení? Pokud EU odmítne ustoupit od kvót, pak bychom měli okamžitě odmítnout poslušnost, opustit Schengenský prostor a naše hranice by měly být stráženy vojáky připravenými v případě ohrožení země nájezdníky použít zbraně. Ideální by pochopitelně bylo, kdyby Evropa dostala rozum – to znamená nepustit další nájezdníky na pevninu i za cenu potápění lodí. Znovu zopakuji – s nepřáteli nesmíme mít slitování, na nepřátele, kteří nám jedou rabovat naše země, nelze uplatňovat pseudohumanistické zásady. A potom – když jeden týden žádná loď nedojede, pak nejspíše další týden žádná nevyjde. A ty nájezdníky, kteří zde jsou, bez milosti vypráskat jako škodnou…  máme patrně poslední možnost udržet si svou zemi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…