Josef Provazník: Netušil jsem, že je západní společnost tak úzkoprsá

05.11.2017 7:33

Svazek mezi třemi transsexuály a oslíkem je pro vás cool, ale když sáhne chlap ženské na prsa, tak je problém?

Josef Provazník: Netušil jsem, že je západní společnost tak úzkoprsá
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pochod hrdosti gayů a leseb Prague Pride. Účastnili se i zástupci velvyslanectví USA nebo primátorka Adriana Krnáčová

Britský ministr obrany Fallon rezignoval, páč před 15 lety sáhl novinářce na koleno. Dustin Hoffman si musel posypat hlavu popelem, protože před 32 lety hovořil před sedmnáctiletou dívku o tom, že by s ní mohl mít sex. Za 4 dny od prvního obvinění si stěžovalo 300 žen, že je obtěžoval režisér James Toback. Ben Affleck se musel veřejně omluvit za to, že před 14 lety sáhl moderátorce na ňadro... atd... atd... atd.

Netušil jsem, že je současná západní společnost ovládaná liberály natolik úzkoprsá. Coming-out je cool. Pochody hrdosti jsou cool. Změny pohlaví jsou cool. Svazek mezi třemi transsexuály a oslíkem je cool. Ale, když sáhne chlap ženské na prsa či ji naznačí, že by s ní chtěl souložit, tak je rázem problém. I kdyby se to stalo třeba před 100 lety. A i kdyby to bylo celé vymyšlené.

Nevšiml jsem si ale žádného veřejného pohoršení nad tím, že jsou v Německu a Rakousko od začátku migrační krize ženy znásilňovány a obtěžovány migranty z Afriky a Blízkého východu jako na běžícím páse. Ale chápu. Tady se jedná o úspěšné bílého muže. A všechno, co udělá bílá huba s bimbasem, je fašounský, rasistický a "mačovský" hnus. Kdežto traumatizovaný outsider z Afghánistánu... to je jiná káva.

Vyšlo na eportal.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…