Josef Reiman: Ruská pátá kolona v České televizi

21.03.2014 11:28

Včera jsem s hrůzou sledoval pořad paní Jílkové na téma Ukrajina. Jako občanu České republiky mi došlo, že tento pořad obsadila až na pár výjimek ruská pátá kolona podporovaná bývalým hradním rusofilem. Byla to taková malá anexe České televize a setkala se jen s chabým odporem několika českých a ukrajinských mluvčích.

Josef Reiman: Ruská pátá kolona v České televizi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pořad Máte slovo s moderátorkou Michaelou Jílkovou nejen o politické krizi na Ukrajině

Nehodlám hodnotit průběh besedy, ale udělal bych drobný závěr. Prosím pošlete zúčastněné příznivce politiky pana Putina domů, protože nevím, co tu hledají, když je doma čeká ruský ráj. Především pan Barabanov a jeho přátelé, kteří se usalašili v České republice, by se po svých projevech měli urychleně vrátit pod Putinova křídla. Doufám, že panu Barabanovovi Ukrajinci doma poděkují za propagaci anexe Krymu a očekávané anexe východní Ukrajiny. Toho bohdá nebude, aby se za čas nezastavili kozáci na hoře Říp. Je mi smutno z toho, že v naší vlasti existuje již delší dobu ruskojazyčná enkláva, kterou je třeba urychleně vypoklonkovat. Agrese příznivců Moskvy vyvolává obavu z věcí příštích. Je zdvořile jedno, jaký extrémista vystupuje a odsuzuje ...isty a chová se hůře a přezíravěji než oni. Bůh s námi.  

Jen poznámka nakonec. Je to ještě demokratická diskuze, nebo demagogické vyřvávání několika poťouchlých nenávistných a agresivních rusofilů podporovaných komunisty. Všimněte si, že je možné přeřvat i pana Kalouska, a to už je co říci.

Sláva Ukrajině, především té svobodné a sláva jejím hrdinům.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: Josef Reiman

MUDr. Ladislav Václavec byl položen dotaz

Zdraví máme jen jedno

Pane senátore, hlasoval jste pro senátní novelu zaměstnávání zahraničních zubařů u nás. Tito studenti medicíny, možná lékaři mají pracovat pod dohledem českého l=kaře, který asi podle vás nemá co na práci a tak bude dohlížet. Bez řádně ukončené zkoušky z českého jazyka a slevovat z náročnosti aproba...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vladimír Ustyanovič: Přijetí společné měny euro, ideologická návnada USA

14:03 Vladimír Ustyanovič: Přijetí společné měny euro, ideologická návnada USA

Musím souhlasit s mnoha významnými ekonomy, že euro je jen politický projekt. Nebudu rozpitvávat, že…