Karel Abraham: Hrobařem brněnské Velké ceny motocyklů je Michal Hašek!

24.06.2015 15:46

Nelichotivě o jihomoravském hejtmanovi promluvil v Kauze dne Rádia Impuls spolumajitel Automotodromu Brno Karel Abraham.

Karel Abraham: Hrobařem brněnské Velké ceny motocyklů je Michal Hašek!
Foto: automotodrom.cz
Popisek: Automotodrom Brno

V debatě s reportérem Alanem Hejmou Abraham prohlásil, že Hašek lže. Není prý pravda, že má připraveno 30 miliónů, které ale nikdo nechce převzít. „Při Grand Prix 2014 přišel pan Hašek a předal záruku Dorně, že pokud se neseženou peníze pro rok 2015, tak on deklaruje za radu a zastupitelstvo, že ten poplatek zaplatí. Má to totiž tak obrovský přínos pro ekonomiku, že se za to samozřejmě postaví. Dnes je úplně všechno jinak, protože nám ministerstvo školství stále nechtělo dotaci poslat, říkalo, že na to není mandát atd. To nebyla pravda…Pak přišel pan Hašek s tím, že si těch 30 miliónů vezme a že se zachová jako pošťák, že v rámci vteřiny je přepošle dál. Dodneška se tak nestalo,“ tvrdí Karel Abraham.

Pozitivně hodnotí brněnského primátora

Karel Abraham naopak pozitivně hodnotí brněnského primátora Petra Vokřála, který se prý snaží letošní Velkou cenu motocyklů zachránit. Michal Hašek vydal prohlášení, ve kterém tvrdí, že Automotodrom nechce společně s dotací přijmout podmínky kraje. Kauzu dne s Karlem Abrahamem vysílá Rádio Impuls dnes v 18 hodin.

Rozhovor s Karlem Abrahamem vysílá Rádio Impuls v pořadu Kauza dne ve středu 24. června v 18 hodin. Záznam najdete ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

10:14 Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj víkendový …