Karel Januška: Chceme vládu, která všechno splní

09.06.2019 19:34

Která bude poslouchat současnou justici. Protože nám justice vládne už sedmdesát let. A kolik správných rozhodnutí učinila!

Karel Januška: Chceme vládu, která všechno splní
Foto: FB Karel Januška
Popisek: Karel Januška

Lidové milice přivedla na Václavák, a když se Gottwald vrátil z hradu pokojně se ujal moci. Zaplnila věznice těmi, komu se rozhodnutí justice nelíbilo. Dělnická třída musela zvítězit na celém světě! Když k nám přijely na pomoc armády ze SSSR, Polska, NDR, a kdoví odkud, naše justice spravedlivě potrestala všechny, komu se to nelíbilo.

Jenom trochu justice zaváhala, když v roce 1989 skupina intelektuálů kolem Havla narušila její funkci. Spolehlivě splnila jeho heslo "Pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí". Pravda justice za třicet let opět vítězí. Láska k vládnutí také. Hořkost zůstává pouze u těch, kteří nedovedou pochopit, že justici si vzít nedáme.

Proto pojďme všichni na Letnou. Ať ČSSD platí stamiliony za Lidový dům, který jí justice tak obratně přisoudila. Některé nové strany neměly žádný majetek, takže o žádné spravedlnosti nemůže být řeč.

Pan Vlastimil Vondruška se domnívá: "Nevěřili byste, kolik politicky motivovaných dezinformací mělo v dějinách dalekosáhlé důsledky jen proto, že panovník či jeho lid byli netrpěliví a nedokázali chvíli počkat, až se fakta ověří. K likvidaci templářů došlo na základě vylhaných obvinění z kacířství. Proti ideologickému nařčení se prakticky nedá bránit. To poznal Jan Hus, Jeroným Pražský, Giordano Bruno, stejně jako Milada Horáková a stovky a tisíce dalších obětí ideologické zvůle."

Pane Vondruško, už se těším, jak pan Moravec z ČT bude dnes v poledne odborně obhajovat nezávislost naší justice.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/komentar-vlastimil-vondruska-politika.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

13:57 Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

Čínský automobilový průmysl narazil na odbytovou bariéru spalovacích motorů. V největších čínských m…