Karel Januška: Nakazíme všechny občany

02.11.2020 21:24

Z Rakousko-Uherska jsme zdědili spravedlivé rozhodování soudů. Zákony přírodních věd byly nedílnou součástí rozhodování soudců.

Karel Januška: Nakazíme všechny občany
Foto: FB Karel Januška
Popisek: Karel Januška

Pravděpodobné nakažení všech občanů Covidem.

Socialismus zavedený podle komunistických idejí se pevně uchytil u velké části obyvatel.

Marie Terezie se zasloužila o to, aby děti získaly základní vzdělání. Povinnou docházku dětí do školy současný režim ruší. Naopak, přikazuje jim, aby do školy nechodily, dokud jim to vláda nedovolí. Svobodný pohyb občanů se může dít jen se souhlasem vlády. Vláda rozhoduje podle počtu občanů, kteří mohou, ale také nemusí být nakažení novou chřipkou.

Lékařská diagnóza je založená na vylučovací metodě. Pro důležité lékařské hodnoty (teplota, krevní tlaky, množství cukru a desítky dalších) existují přesně definovaná pásma, ve kterých se předpokládá, že je občan zdravý. Když příslušná hodnota nespadá do pásma „pravděpodobně zdravý“, pak se lékaři snaží najít takovou nemoc, která odpovídá naměřeným hodnotám pacienta.

Současní lékaři ve službách státu předpokládají, že všichni občané jsou nakažení virem. Občany okrádají o základní občanská práva. Pánům senátorům a poslancům to vyhovuje.

Ústava (její duch) nařizuje každému soudci, aby rozhodoval spravedlivě. Soudce musí předložený spor rozhodnout. Nikdy nesmí konkrétní spor řešit dvakrát. Náš Ústavní soud nalezne nespravedlivé rozhodnutí soudu, ale neopraví soudní pořádek nebo právní předpis, který nespravedlivé rozhodnutí způsobil. Soudci Ústavního soudu pouze kryjí totalitní justici.

Současný prezident Zeman pohrdá pravdou. Justice mu nadbíhá, protože největší prebendy ze současného stavu mají „osoby s právnickým vzděláním“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…