Karel Januška: Pravda, nebo demagogie z ČT?

15.12.2019 11:51

Fešácký kriminál pro nespravedlivě odsouzené? I to je řešení. Ale do právního státu nepatří. Archimédův zákon není jen o tom, že těleso ponořené do kapaliny je nějakou silou nadlehčované.

Karel Januška: Pravda, nebo demagogie z ČT?
Foto: FB Karel Januška
Popisek: Karel Januška

Česká televize i Český rozhlas je plný diskuze o tom, zda Evropská komise (úředníci z EU) má pravdu když tvrdí, že premiér porušil zákon. Že česká justice jedná v rozporu s Ústavou a Listinou práv moderátorům nevadí. Nevadí jim, když jsou desítky občanů okrádaní o svůj majetek (H-System). Nevadí jim, když zákonodárci stvořili exekutory, kteří veřejně provozují lichvu. Nevadí jim, když zákony fyziky a matematiky jsou v justici ignorované. Nevadí jim, když Ústavní soud "nalezne" nespravedlnost v soudním rozhodnutí a tuto nespravedlnost ponechá v platnosti. Ústavní soud kryje nespravedlivá rozhodnutí soudců. Povinností zákonodárců je dohlížet nad občanskými právy všech občanů, nejenom těch, kteří mají "vzdělání právnického směru". Zákonodárci nadále vymýšlejí přílepky přílepků nesmyslných paragrafů. Hlavně když si to sami obhájí, a penězovod do vlastních kapes a pokladen stranických organizací nevysychá...

Podstatným podílem se ČT podílí na akci Milion chvilek. Levicová ČT vidí hlavně svůj prospěch. Zákon je to, co tvrdí moderátoři vychovaní v socialismu.

Aby soudy soudily spravedlivě, nemusí soudci znát ani Archimédův zákon. V tom má pan V. Moravec z ČT pravdu. Ale fyzikální zákony a matematiku nelze ze soudmích výroků vyloučit.

Právní věda nemůže být založená pouze na písemném znění právních norem. Otázka morálky soudce hraje v justici velkou roli.

Jsme státem, ve kterém vládne advokátní justice. K právnímu státu máme ještě daleko. Loupežníci a "občané se závazným právním názorem" nás spolehlivě vedou k nové revoluci.

Není vhodná doba k tomu, aby se občan u soudu domohl spravedlnosti?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…