Karol Hrádela: Chci plnit slib z promoce a prosazovat právo a spravedlnost

25.12.2019 12:02

Kdože má v ČR dbát na dodržování zákonnosti víc než státní zástupci? Hezky se jim věnuje příspěvek: "NSS: Praxe pověřování státních zástupců vedoucí funkcí je nezákonná."

Karol Hrádela: Chci plnit slib z promoce a prosazovat právo a spravedlnost
Foto: Facebook Karola Hrádely
Popisek: Karol Hrádela

Kvůli obdobnému přístupu státních zástupců nyní například trávím spoustu času s klientem v Ruzyni. V sobotu jsem odcházel v 5:40 ráno. Mám vážné pochybnosti o jeho vině a tak místo času s rodinou a přípravě na vánoce jsem utahaný v práci a připravuji se na nejbližší cestu za ním. Pokud spravedlnost zvítězí, budu šťastný, přestože možná i díky rychlosti našich orgánů může být jeho firma zničena.

Omlouvám se tímto všem, kterým jsem nepřál svátky. Skutečně nemám čas a tento příspěvek píši v krátké pauze na jídlo, abych se všem přátelům omluvil za neslušnost. Není to proto, že si Vás nevážím, ale proto, že chci plnit svůj slib z promoce "spondeo ac polliceor" a prosazovat právo a spravedlnost, přestože to přináší problémy, ale často i radost. Před týdnem přijel na svátky do Prahy po několika letech bývalý student a vydal se na moji výuku poděkovat za to, co se naučil. Potěšilo to, zvláště když si chtěl jen popovídat s bývalým učitelem. Nic nepotřeboval.

P.S: Právě po napsání tohoto příspěvku těsně před jeho zveřejněním mi zavolal bývalý klient. Odseděl si několik let, ale přesto nikdy nepřiznal svoji vinu. Svědky v jeho věci proti němu byly osoby odsouzené v minulosti za majektovou trestnou činnost, manželka jednoho z nich a osoba netrestaná, která se však přiznala ke zpronevěře, v jeho prospěch svědčily osoby netrestané. Přesto byl odsouzen a mne potěšilo, že v minulosti po propuštění zavolal a děkoval, že ví, že jsem udělal, co jsem mohl. Dnes přál krásné svátky. Též nic nechtěl.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: Lídr se nevolí…

12:26 Ivo Strejček: Lídr se nevolí…

Dnes nepíšu glosu. O smrti se glosy nepíší. Dnes chci ještě několika svými řádky vzpomenout na Mirka…