Ladislav Kašuka: Džihádského prezidenta, zákaz vánočních stromků na školách, ranní hulákání z mešit. NECHCI!

28.07.2015 14:37

Každičký den vylézá na povrch více pravdy o tom, co se na nás vlastně chystá a je to opravdu špína a hnus dámy a pánové!

Ladislav Kašuka: Džihádského prezidenta, zákaz vánočních stromků na školách, ranní hulákání z mešit. NECHCI!
Foto: archiv L. Kašuky
Popisek: Ladislav Kašuka

Naše zrádná zaprodanecká vláda uklidňuje lidi tím, že v příštích dvou letech přijme Česká republika necelé 2000 přistěhovalců, které si bude prý sama vybírat, jenže skoro nikde se nedočtete, kolik bude těch, co ČR „nepřijme“ a co s nimi budeme dělat!

Věc se má totiž tak, že takového nelegálního přistěhovalce naše policie, nebo armáda nemůže jenom tak otočit a vyhnat zpět tam, odkud tento nelegál přišel! Oni k nám totiž nelezou přímo ze své domoviny, ale z jiných evropských zemí, které již většinou také nelegálně přešli.  Je tudíž jasné, že ta země rozhodně nebude přijímat tyto po většinou problémově a agresivně se chovající (i sami mezi sebou se vraždící) imigranty od našich celníků s úsměvem a s otevřenou náručí!

V praxi to znamená, že i tyto nelegální, nevybrané „kolonizátory“ Evropy bude muset naše země, (pokud je odchytí až na našem území) aspoň na čas přijmout, ubytovat, nakrmit, ohlídat a pak si lámat hlavu co s nimi a jak je dopravit (samozřejmě na naše náklady) zpět tam, odkud přišli. Věřte však tomu, že se jim nebude chtít, budou dělat problémy a v krajním případě může dojít až k obětem na životech občanů naší země!

To však není jediný podraz od naší „skvělé a vlastenecké“ vlády! Oni totiž ti přistěhovalci, které přijmeme, mají mít volební právo! Tak se nakonec můžeme dočkat za dvacet – třicet let toho, že budeme mít za prezidenta Abdulláha a za ministerského předsedu Ahmeda a ti budou společně ruku v ruce prosazovat v naší (zatím) České republice islámské právo šaría a jiné barbarské ohavnosti místo civilizovaného občanského práva!

Daleko dříve se však můžeme dočkat zakazování vánočních stromků na školách a na náměstích (jako ve Francii a dalších imigranty zaplavených zemích) a potlačování dalších našich národních svátků a zvyklostí, protože budou urážet náboženské cítění islámských zakuklenců!

V závěru to všechno může skončit vlnou takového násilí a vraždění „nepřizpůsobivých“ ateistů a křesťanů ze strany zapálených islamistů, že zůstanou jen tři varianty jak přežít … bojovat … utéct … nebo konvertovat!

Některé naše politiky si v turbanech představit umím, jiné vidím v takové situaci spíše daleko za mořem opalující si šunky někde v Kalifornii. Věřím však, že by se našlo také dost „obyčejných“ odvážných lidí, kteří by chtěli bránit svou zem. Když to nepůjde jinak možná, že někteří z nás budou muset znovu dojít „z Buzuluku až do Prahy“!

Ladislav Kašuka

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohdan Babinec: Není chování mocných světa, Evropské unie, USA a NATO farizejské?

12:16 Bohdan Babinec: Není chování mocných světa, Evropské unie, USA a NATO farizejské?

Jsme svědky brutální války, kterou vede agresivní Putinovo Rusko proti Ukrajině. Tuto agresi odsoudi…