Lukáš Lhoťan: Islám je tolerantní a problém jsou naopak věřící křesťané - hlásá slovenská expertka

18.05.2017 19:24

Tak jsem se opět přesvědčil k čemu vede multikulturalismus a proislámské vymývání mozků na českých a slovenských univerzitách. Jistou "expertku" ze slovenské Katedry porovnávací religionistiky na Komenského univerzitě v Bratislavě bych uvedl jako zdárný příklad akademického lhaní o islámu. Paní "expertka" popírá, že by součástí islámu byla perzekuce nebo diskriminace nemuslimů a naopak větší hrozbu než v islámu vidí ve věřících křesťanech.

Lukáš Lhoťan: Islám je tolerantní a problém jsou naopak věřící křesťané - hlásá slovenská expertka
Foto: Archiv Lukáše Lhoťana
Popisek: Lukáš Lhoťan

Inu tato "expertka" se jmenuje Katarína Šomodiová a napsala pro slovenský web článek "Keď sa stretne kresťanský a islamský fanatizmus" v úvodu článku hned píše: "Viniť z niekoho prenasledovania kompletný náboženský systém a nie konkrétnych militantných radikálov a ich zvrátenú dezinterpretáciu viery je nemiestne."

I ze zbytku dostupného článku vyznívá, že paní "expertka" považuje za svou povinnost zpochybnit českého misionáře Petra Jaška a hájit islám. Bohužel se celý text nedá přečíst bez zaplacení, ale protože nemám v plánu podporovat finančně takové lži šířené akademickou pracovníci, tak se zaměřím jen na jeden důležitý moment a tím je tvrzení "expertky", že "Viniť z niekoho prenasledovania kompletný náboženský systém .... je nemiestne."

Opravdu je nemístné říci, že nějaké náboženství má ve svém základním genetickém kódu netoleranci a diskriminaci? Copak paní "expertka" nečetla korán, sunnu a islámské právní knihy, které hovoří o tom, jak se mají diskriminovat nemuslimové? Anebo tohle všechno zná a vědomě lže? A co je to tedy za "expertku" a za univerzitu, která takovou expertku zaměstnává?

A pokud podle paní "expertky" nemůžeme odsoudit žádné náboženství nebo uznat, že v nějakém náboženství je netolerance a diskriminace, tak jak pak můžeme soudit politické ideologie? Copak by pak neměla paní "expertka" hájit i neonacisty, rasisty a pod, když dle její logiky není problém systém/ideologie, ale jsou problém lidé?

Již v knize Ježíš Kristus a islám jsem popsal, jak toto manipulování a lhaní ve prospěch islámu pomáhá v šíření islámské propagandy a v tomto případě se mé zkušenosti a postřehy opět potvrzují.

Jistou chuťovkou je také, že paní "expertka" se účastní akcí slovenských muslimů ze skupiny kde působí i Lukáš Větrovec známý z kauzy šíření náboženské nenávisti v brněnské mešitě. Možná, že kdyby paní "expertka" tehdy dávala k případu posudek brněnské polici, tak by nebyl případ vyšetřen jako hlásání náboženské nenávistí, ale jen jako projev svobody a islámské tolerance.

Vyšlo na eurabia.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…