Lukáš Lhoťan: Lidově řečeno západní Evropa to podělala a chce, abychom byli solidární a podělali to také

04.09.2016 21:17

Omlouvám se za lidové konstatování, jak se vedení EU a Německa staví k problému imigrační krize a přílivu milionu muslimů do Evropy, ale obávám se, že nic lépe nevystihuje selhání současných politiků v Evropě.

Lukáš Lhoťan: Lidově řečeno západní Evropa to podělala a chce, abychom byli solidární a podělali to také
Foto: Archiv Lukáše Lhoťana
Popisek: Lukáš Lhoťan

Když jsem loni vydal knihu Eurabia – mýtus nebo realita? Tak jsem nečekal, že vrcholní představitelé EU a dnešního multikulturního režimu budou natolik sebejistí, nebo naopak blbí, že budou dávat veřejně najevo, jak pohrdají námi Evropany a jak je asi jejich životním cílem zaplavit Evropu mimoevropskými imigranty, pokud možno asi hlavně jen muslimy.

První vlaštovkou byl exministr zahraničí Řecka Dimitris Avramopulos, současný eurokomisař pověřený migrační krizí v EU, který řekl: „Evropskou komisi následky nezajímají a politické dopady jsou jí jedno. Komise je tady na pět let a prosazuje svou vizi. Nejde nám o opětovné zvolení. Chtěl bych to vzkázat celé Evropě – přestaňte konečně uvažovat o dopadech migrace na politické scény jednotlivých zemí.“ Řecký. Zdroj překladu citátu Novinky.cz Dodal bych k němu, že to není žádný levičák, ale prý pravičák/konzervativec. Chová se přitom jako spíše novodobý neomarxista.

Dnes se k němu přidává i bývalá skalní komunistka a dnes velká multikulturalistka Angela Merkelová, která se začíná stále více chovat spíše jako nový Hitler, která řekla: „Nejde ale, aby některé země řekly, že u nich muslimy obecně nechtějí a že je jim jedno, jestli je to nutné z humanitárních důvodů, nebo ne.“ Zdrojem citace je Echo24.cz Merkelová je přitom opravdu (údajně) bývalá komunistka, která hned po pádu komunismu převlekla kabát!

Takže to zde máme černé na bílem. Vedení Evropské unie pohrdá vlastními obyvateli a v rámci svých politických cílů toleruje masovou imigraci do Evropy. Tyto jejich politické cíle nevycházejí ze zájmu voličů, ale kdoví koho (snad Sorose?). Merkelová se stará o to, aby se všem zemím, kde ještě velkou muslimskou komunitu nemají, vnutili muslimští imigranti.

Samozřejmě je vše kryto bohulibou propagandou o pomoci chudákům uprchlíkům. Dokonce se na tom dá přivařit i polivčička boje proti Rusku, protože Rusko je obviněno, že svou podporou zákonné vlády v Sýrií způsobuje migrační vlnu.

Obávám se, že teto propagandě Bruselu a spol. Věří stále dost lidí. Nejsem kremlofil a uvědomuji si rizika spojená s Ruským impériem, ale nejde takhle lhát a přehlížet, kde jsou příčiny naši dnešní krize.

Byly to státy EU a USA, které podpořili svržení režimu v Libyí a podporovaly několik let válku v Sýrií. Miliony Syřanů uprchly z války, kterou pomáhají EU a USA udržovat v chodu několik let, Rusko se výrazněji do války zapojilo až v poslední době. Mnohem později než EU a USA a zdá se, že ruské zapojení vede k postupnému konci války, samozřejmě k nelibosti pánu v Bruselu, Washingtonu a Rijádu ...

Mnohem děsivější je ukázka toho, co provádí Brusel a spol. V případě přílivu imigrantů do Evropy. Mediálně krize vypukla již víc jak před rokem a co udělal Brusel?

Prakticky nic pozitivního, plno žvástu a keců, ale v praktické rovině nakonec se ukazuje, že jediným výsledkem politiky Bruselu je proměna chaotické migrace do řízené migrace s cílem natlačit migranty do zemí, kde doposud měli klid a mír.

Přesně tímto směrem postupuje i německá kancléřka Merkelova, podělali to v celé západní Evropě, tak musíme prý být solidární a nechat si to od nich podělat i u nás na východě ...

A kdo je proti tomu, tak je ruský agent, xenofob a rasista! To je jejich písnička ...

Věrná komunistka Angela Merkel (za svobodná Kasner)
article_photo

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: 20 let členství ČR v EU - pozitiva se hledají těžko

12:17 Ivo Strejček: 20 let členství ČR v EU - pozitiva se hledají těžko

Dvacet let od vstupu České republiky do Evropské unie je významným výročím v historii naší země a za…