Martin Jan Stránský: Prezident pacient

11.03.2021 9:53

Každý, kdo delší dobu sleduje Miloše Zemana s ohledem k jeho zdraví (proč ho jinak sledovat?), si musel všimnout jeho tvrzení z 10. března, že máme kupovat neprověřené vakcíny z Ruska i Číny, a to, že se tak neděje znamená, že současný ministr zdravotnictví Blatný ponese zodpovědnost za to, že u nás prý „budou zbytečně umírat další lidé“.

Martin Jan Stránský: Prezident pacient
Foto: archiv
Popisek: Martin Jan Stránský

Na tento výrok snad reagovala nejlépe senátorka a doyen ODS Miroslava Němcová slovy, že Zeman „patří na temnou stránku dějin naší země, řadí se k těm nejodpudivějším figurám. Těmi se sám obklopuje a získává od nich moc k destrukci ústavních principů, k osobní mstě, k prosazení velezrádných zájmů ve prospěch Ruska a Číny.“

Anketa

Věříte léku ivermektin?

66%
7%
hlasovalo: 15207 lidí

Tvrzení prezidenta se zdá neuvěřitelné, je ale zcela pochopitelné. Vůbec mu totiž nejde o Blatného, ale o výměnu ministerstva zdravotnictví (Blatného – ANO) za ministerstvo zahraničí (Petříčka – ČSSD) s cílem odstranit Petříčka, a tak umožnit nejen nákup ruské vakcíny, ale hlavně pustit Rusy do miliardového tendru na dostavbu elektrárny Dukovany. Takže paní Němcová se vůbec nemýlí.

Jenže pojďme o krok dál a zeptejme se, co za tím stojí? Odpověď je snadná: Zeman je vskutku (dle předních psychiatrů) patologický narcista, který hledí jen na sebe, na kontrolu moci a na mstu Petříčkovi. Až k velezradě.

Jenže tady to nekončí. Pro skutečné porozumění příčinám výroku je nutné posoudit Miloše Zemana i jako pacienta a zeptat se, jestli jeho kondice přeci jen neupadla do nebezpečné míry. Při stálé konzumaci alkoholu, postupem věku a ztrátou paměti (viz aféra kolem Zemanova mylného tvrzení týkající se Peroutky a jeho urputné odmítání přiznat omyl) můžeme si být jisti, že neurologická atrofie a předchozí charakterové vady Zemana se budou jen zhoršovat. Jako pacient bude Miloš Zeman čím dál více bludný, jako prezident tím čím dál více nebezpečný.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.