Martin Kohout: Nejšílenější nápad neomarxistů ve vládě. Příklady hovoří za vše

25.05.2016 10:20

Sice jsem si předsevzal, že nebudu o inkluzi nic psát. Ale informace, že ministerstvo školství chystá "vysvětlovací kampaň" za pouhých 60 milionů korun, mě přiměla změnit názor.

Martin Kohout: Nejšílenější nápad neomarxistů ve vládě. Příklady hovoří za vše
Foto: kr-stredocesky.cz
Popisek: Prázdná třída, ilustrační foto

Jaké jsou cíle inkluze a jak ve skutečnosti bude skutečně vypadat již dobře víme. Stačí se podívat do zemí s vysokým podílem nebělošských imigrantů. Tedy Belgie, Holandska, Švédska, Anglie, Francie atd. Zde je hned několik osobních příběhů:

1) Belgie květen 2016 - v letadle sedím vedle belgické rodiny z Bruselu. Jejich asi 13 letá dcera chodí do školy, kde má ve třídě skoro polovinu imigrantů, většinou muslimů. Při našem rozhovoru (vedeném ve francouzštině) je ona dívka velmi udivena, že hlavní město České republiky není Moskva. Podle názoru rodičů se k této látce ještě ve škole nedostala. Na mojí otázku, proč jí nedají do jiné škol, mi bylo sděleno, že to v Belgii nelze. Ptám se dále, zda má za spolužáky děti EU byrokratů, kteří to všechno vymysleli. Prý ne. Ti totiž dávají děti do drahých soukromých škol, kam děti běžných Belgičanů nemají přístup.

2) Anglie léto 2015 - přátelské posezení s přáteli - Čechy žijícími v Anglii. Oba vysoce vzdělaní rodiče mi s hrůzou vyprávějí, jak jejich syn ještě v 11 letech nemusel plně ovládat malou násobilku...?!  Protože v jeho třídě ve státní škole jí neuměla většina nebílých spolužáků. Přirozeně učitel se multikulturně přizpůsobil schopnostem těch nejslabších žáků. Rodiče se tedy rozhodli omezit rodinné výdaje a dát syna do placené soukromé školy, tam má pouze bílé spolužáky a normálně se učí.

3) Švédsko - Zima 2015. Na dovolené v JV Asii potkávám rodinu z Goteborgu. Mají dvě děti a s hrůzou v očích mi vyprávějí o škole, kde je již většina dětí imigrantů. Výuka de facto neprobíhá a děti imigrantů terorizují děti místních za naprostého nezájmu vedení školy a úřadů. Rodina zvažuje vystěhování do Austrálie.

Co je tedy cílem inkluze? Hlavním cílem je nepochybně snížit vzdělanost dětí běžné bělošské populace. To omezí velmi výrazně sociální prostupnost ve společnosti  a je to tedy ona typická neomarxistická zlomyslnost vůči západním bělošským obyvatelům a pak nevzdělaná společnost se přirozeně lépe ovládá.

Ona inkluze přirozeně pro děti neomarxistů neplatí. Ty přece půjdou do soukromých škol, kde žádné Cikány ani muslimy mít za spolužáky nebudou. Nebo snad věříte, že děti premiéra Sobotky, či Babiše půjdou do inkluzivních škol?! Tím přirozeně odpadne konkurence od talentovaných dětí z nižších společenských vrstev. Neomarxisté se přece nebudou s nikým o moc dělit.

Inkluze je jedním z nejšílenějších nápadů a její důsledky budou katastrofální. Proto bude správné její protagonisty (po změně systému a znovu nastolení demokracie a svobody) přísně potrestat!

Vyšlo na eportal.parlamentnilisty.cz, publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …