Martin Kohout: "Neziskovkářka“ Krnáčová blouzní o údajné ekonomické výhodnosti Prague Pride

17.08.2017 15:32

Podle „výpočtu“ primátorky Prahy slovenské „věčné neziskovkářky“ Krnáčové (dosazené tam A. Babišem) prý Prague pride znamená pro Prahu údajný přínos ve výši zhruba 150 mil korun. Prý k nám přijede ca 35 000 veselých LGBT „osob“ hlavně ze Slovenska, Polska a Anglie.

Martin Kohout: "Neziskovkářka“ Krnáčová blouzní o údajné ekonomické výhodnosti Prague Pride
Foto: Hans Štembera
Popisek: Primátorka Prahy Adriana Krnáčová

Jak vidno kupecké počty nebyla nikdy silná stránka havlistických aktivistů podporující homo, či etno agendu. Tedy snad s výjimkou, kdy si sami žádají o nějaký grant a zkušeně navýší všechny položky, aby jim v kapse zbylo, co nejvíc… ostatně nikdo to přece následně nekontroluje, že…

Proto se na údajný ekonomický přínos tohoto homo „festivalu tolerance“ podívejme očima reálného ekonoma.

Na jednu stranu si dáme údajné výnosy. Ty prý činí 150 mil. korun. Na druhou stranu si dáme tím vzniklé náklady:

1. Experti odhadují, že během tohoto „týdne radosti“ se nově nakazí asi 30-40 nových českých homosexuálů virem HIV/AIDS. Jak známo tahle nemoc u nás v poslední době nabrala strmou křivku růstu a jednou z hlavních příčin exploze HIV/AIDS v posledních letech, je právě ona homoturistika. Vezměme tedy to spodní čílso, 30 nově nakažených gayů. Přímá léčba každého z nich stojí ročně ca 300 tis korun a většinou se jedná o mladé lidi a tak jejich léčba trvá desítky let – řekněme v průměru 20 let. Pak tedy budoucí náklady na jejich léčbu budou během dalších 20 let 180 milionů korun! (bez započtění inflace!!!!) a jsme okamžitě v hlubokém mínusu!!! Devianti o víkendu odjeli domů, ale naší zemi zůstaly budoucí náklady na léčbu jejich deviantního řádění na různých „rychlo seznamkách“, v „kožených zonách“ apod….

2. Náklady na léčbu dalších pohlavních nemocí jako je kapavka, syphylis apod. Opět vysoce prevalentní mezi nvštěvníky podobných akcí. Ale budme konzervativní a řekněme, že to bude „jen“ jeden milion korun… ((Jistě jste si povšimnuli, že sem záměrně nezapočítávám náklady na léčbu těch, kteří ti, co během Prague pride onemocní sexuálně přenosnou chorobou rozšíří do svého okolí….takže reálné náklady „týdeního řádění vilných gayů“ budou pro naši společnost ve skutečnosti ještě mnohem vyšší, stejně jako nazapočítáváme náklady na sociání dávky, kdy v pozdějším stádiu oni nemocní již nemohou pracovat a berou sociální podporu…)

3. Náklady na policii, zdravotní službu při zajištování homo festivalu apod. odhadneme na cca 1 milion korun… nebo snad myslíte, že tam šli zadarmo?

4. Konečně ušlé náklady za ty turisty, kteří do Prahy právě kvůli této akci nepřijeli. Já osobně jsem již takové potkal. Většinou rodiny s dětmi, takže o jejich ekonomickém přínosu nemůže být pochyb. Konzervativně to ale odhadněme na 10 procent údajného „přínosu“ gayů. Tedy 15 milionů korun.

Takže si sečtěme konzervativní odhad těchto skutečných nákladů na Prague Pride a dostáváme se k číslu 197 milonů korun. K překvapení ANO soudružky Krnáčové 197-150 rovná se (minus) 47 milonů korun. Převedeno do češtiny (soudružka Krnáčová sem byla exportována ze Slovenska) je to čistá ztráta 47 milionů korun!!!! Tak tomu tedy říkám „výhodný obchod“!

Pro úplnost ještě uvedme, že Magistrát hlavního města Prahy přispěl pořadatelům Prague pride částkou 200 tisíc korun. Na náš dotaz, zda Magistrát také přispěl na nějakou akci podporující normální rodinu, se nám dostalo newspeakové odpovědi, že „nebyl žádný podobný grant vypsán“…

Spíš to jen ukazuje, jak se současná politická třída úplně oddala do služeb nadnárodní pravdy a lásky a jejich úchylných sociálních experimentů (homo agenda, imigranti apod) a jejich největším štěstím je možnost nadnárodním havlistům na Západě věrně sloužit. To se týká předevšim Babišova ANO, ČSSD, ODS (ta s podporou homo agendy u nás dokonce začala), KDU-ČSL, TOP 09, Zelených apod. Proti jsou z parlamentní stran pouze Komunisté a Okamurova SPD. Tak na to mysleme u voleb…

Jeden ze sponzorů se ale radovat může a to nadnárodní farmaceutická firma GSK, která vyrábí léky na „zpomalení nemoci AIDS“. Ty oněch 30-40 doživotních nových zákazníků (nově HVI nakažených) jistě potěší…. Je to ale perverze a připadá mi to jako, kdyby pohřební služba sponzorovala ilegální prodej drog třeba ve vietnamských večerkách , také jí přece potom přibude „klientela“….

P.S.
Pro pobavení - jedním ze sponzorů letošní Prague Pride bylo i ministerstvo kultury. Klademe si proto otázku, má snad podobná akce nějakou spojitost s českou kulturou, nebo je za tím (homo) sexuální orientace ministra Hermanna z „křesťanské“ KDU-ČSL?! Odpovědi (ani po urgencích) jsme se totiž zatím (z homo ministerstva kultury ) nedočkali…

Vyšlo na euportal.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: O nás se bohužel rozhoduje v Bruselu. Mysleme na to u červnových voleb

11:34 Jiří Weigl: O nás se bohužel rozhoduje v Bruselu. Mysleme na to u červnových voleb

Denní glosa Jiřího Weigla