Martin Kohout: Po včerejšku snad o Evropské unii mají jasno i ti největší eurohujeři

15.03.2017 13:54

Hra na tzv. „demokracie“ v Evropě (a tedy i u nás) zjevně přechází do posledního stádia, před jejím úplným zrušením.

Martin Kohout: Po včerejšku snad o Evropské unii mají jasno i ti největší eurohujeři
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka EU

Nadnárodní  totalitární struktury (v tuto chvíli trasa Brusel/Londýn/New York) připravují předání bílé Evropy do rukou muslimům a černochům pod jejich ideovým vedením. Aby se původní  bílé obyvatelstvo nemohlo bránit, tak je potřeba ho zbavit i zbytků zbraní, které ještě má. Vše přirozeně pod pláštíkem „boje proti terorismu“.

Zásadním krokem k odzbrojení Čechů je pak včera přijatá směrnice EP. CR Vláda a parlament májí nyní 18 měsíců na to, aby je implementovaly do českého právního řádu a jako správný a poslušný kolaborant to establishment také postupně udělá podle následujícího scénáře. Ostatně podřídit se CR podle tzv „Lisabonské smlouvy“ musí i kdyby nechtěla….

Jaké budou další kroky establishmentu?

Nyní establishment bude hrát hru na „překvapení a odpor“. V první fázi se tedy budou představitelé vlády (ANO, ČSSD, KDU) a „opozice“ (ODS, TOP 09) oficiálně rozohňovat, že oni byli vždy proti omezení držení zbraně. Následně začnou establishmentová media svorně tvrdit, že vlastně o nic nejde... Budeme zahlceni komentáři „odborníků“, že je to na Západě standard, nemít zbraň, Prý bez zbraní poklesne násilí apod….. Pak bude poslední fáze implementace lokální legislativy, která pod hrozbou tvrdých sankcí bude toto omezení držení zbraní vynucovat a establishment to jen doprovodí nářkem, že „jsme stejně nemohli nic dělat“ a spořádaně bude dál usilovat předání našich zemí imigrantům.

Vůbec tedy nevěřte nějakým „rychlo právníkům“ Chovancům (ČSSD), či hercům Stropnickým (ANO), že by snad mysleli vážně řeči, že najdou cestu, aby si občané mohli své zbraně ponechat. Nic takového nemají v úmyslu a nikdy neměli!!!! Jde jim jen o krátkodobé uchlácholení veřejnosti a obvyklé předvolební lhaní .

Co mohou udělat majitelé zbraní, aby si své legálně získané a zaplacené zbraně mohli ponechat a nemuseli je vracet?

  1. Prostě je neodevzdáte a na případné výzvy policie nebudete reagovat. Osobně tento postup nedoporučuji, neb se vystavujete nebezpečí trestního stíhání za „nedovolené“ ozbrojování.
     
  2. Zbraně vám ukradnou z domova a vy to řádně dojdete nahlásit na policii. Nevýhoda vzniklá škoda při vloupání, například rozbitá okna atd. Nicméně například v Německu došlo v posledních 2 letech k mnoha podobným loupežím, až se to člověku nechce věřit….
     
  3. Přepadení na ulici, při procházce v parku  a při té příležitosti vám ukradnou vaši zbraň, kterou jste měli v uzavřeném obalu zcela podle litery zákona. Vy přepadení a odcizení zbraně následně dojdete nahlásit na policii….. Jen je potřeba se ujistit, že místo přepadení není v záběru bezpečnostních kamer, aby nedošlo k následnému nedorozumění při vyšetřování přepadení.
     
  4. Volit antisystémové strany – z nichž reálně má šanci se dostat do Parlamentu Okamurova SPD a možná Realisté… Na nějaké demonstrace, či jednání se současným establishmentem bych se vykašlal, je to ztráta času. Oni jsou proti své zemi a svému národu a naše osudy jsou jim zcela ukradené….

Jak dlouhodobě ukrýt zbraň tak, aby nestárla a zachovala si svoji hodnotu a funkčnost.

  1. Základem je nešetřit na oleji a podobných konzervačních látkách, zbraň je potřeba dobře zabalit do igelitu, a nějakého pevného pouzdra/bedny apod. (vhodná je například odpadni umělohmotná roura odpovídajícího průměru a délky, na koncích neprodyšně uzavřená
     
  2. Zbraň je potřeba ukrýt tak, aby k ním byl přístup, ale současně nebyla na snadno přístupném pozemku a nevykopali jí například náhodní „hledači pokladů“ s metal detektory.

PS Jestli si někdo stále ještě myslí, že řešením této situace je volení „parlamentní opozice“ jako třeba ODS, TOP 09 apod, tak ho musím upozornit, že obě tyto strany jsou otevřeně eurohujerské. A nic na tom nemění ani údajná snaha ODS o „reformu“ EU…..kterou ale v ODS stejně nikdo nemyslí vážně….

Autor sám legálně vlastní jeden kus CZ 58 a jeden kus AR 15, takže se ho vše výše uvedené bezprostředně týká.

Vyšlo na eportal.parlamentnilisty.cz, publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…