Martin Kohout: Pravda a láska se rozhodla, že nám připraví „zábavný a horký“ podzim

07.11.2016 12:45

Řád pro strýčka a další politický proces v ČR. Kdy začnou menšiny vyhánět Čechy z České republiky?

Martin Kohout: Pravda a láska se rozhodla, že nám připraví „zábavný a horký“ podzim
Foto: Vít Hassan
Popisek: Na alternativní oslavu státního svátku přišly na Staroměstské náměstí tisíce lidí

Pravda a láska se rozhodla, že nám (etnickým Čechům) připraví „zábavný a horký“ podzim.

Nejprve soud v Jihlavě odsoudil předsedu strany pidistrany Národní demokracie  A. Bartoše k podmíněnému trestu za „podněcování k nenávisti“za umístění tabulky s následujícícm textem „Na tomto místě byla o velikonocích 1899 zavražděna nevinná dívka Anežka Hrůzová. Její smrt český národ semkla a s naléhavostí mu ukázala nutnost řešení židovské otázky. Židovská otázka nebyla dosud uspokojivě vyřešena…“ v Polné na místě, kde byla v 19. století zavražděna A, Hrůzová L. Hilsnerem a dalšími pachateli.

Pro čtenáře, který se v této historické události přesně neorientuje, snad malé shrnutí o co v tzv. „hilsneriadě“ vlastně šlo. Anežka Hrůzová byla zavražděna 29. března 1899 a z její vraždy byl následně opakovaně C.K. soudy odsouzen mladý Žid L. Hilsner. Celý soud proběhl řádně a před řádným porotním soudem, kterým byl Hilsner opakovaně shledán vinným ze spoluúčasti na vraždě A. H. (Důkazem byla mimo jiné : krev na jeho kalhotách a svědectví několika osob, kterého v inkriminovanou dobu viděly u místa činu. Vše ostatní byla dobová národnostně menšinová taškařice, (neprokázané obvinění z rituální vraždy, či naopak propouštění Hilsnera z vězení včetně tehdejší hysterie v mediích na obou stranách sporu atd..) kde se zviditelnil především pozdější Prezident T. G. Masaryk za podpory části dobového tisku…Kdo má zájem o studium dobových pramenů, tak doporučuji tento link.

Ačkoliv si o uvedeném textu výše zmíněného nápisu  můžeme myslet cokoliv, je na první pohled patrné, že odsouzení Bartoše je zcela účelové. Jednak ukazuje na zcela nerovné právní postavení etnických Čechů vůči menšinám. Podle Ústavy jsme si sice jako občané všichni rovni, ale v reálné životě zjevně nikoliv.  Když se etnický Čech Bartoš vyjádří kriticky (nemusí evidentně ani hanlivě, neb na oné tabulce Polné nic hanlivého ani není) o nejake menšině, hned mu tancuje nad hlavou hejno paragrafů. Když totéž udělá příslušník menšiny vůči české většině, jako třeba jistý Karel Goldberg/Roztočil (akce Čechy v Čechách nechceme), pak se mu naopak dostane úlisné přízně  hlavních mediích. Byť nutno podotknout, že né všem menšinám je měřeno stejně. Kdyby Bartoš kritizoval třeba slovenskou, nebo polskou menšinu asi by se mu nic nestalo….

Druhým závažným aspektem je skutečnost, že Bartoš je předseda (sice bezvýznamné) politické strany. Navíc strany skutečně opoziční a ona tabulka v Polné byla evidentně tedy i politické gesto. Proto si uvedený rozsudek nutně musíme vykládat jako politický proces.

Kriminalizace nepohodlné opozice je ostatně specialitou „pravdoláskařského režimu“. Do českých polistopadových vod ji nezavedl nikdo menší než samotný guru „občanské společnosti“ Václav Havel. Havel se v roce 1998 stal díky ad hoc uvěznění tehdejšího předsedy Republikánů M. Sládka (také za „nenávist“ k menšinám) prezidentem CR. Kdyby totiž tehdy Sládek neseděl ve vězení, tak Havel by se prezidentem nikdy nestal!!!

Z toho musíme soudit, že se blíží konec i současné postdemokracie a režim odhazuje poslední skrupule a hra na „demokracii“ asi brzy definitivně skončí… neb bez svobody slova a svobody vyslovit svůj (tedy nikým neschválený) politický názor nemůže demokratická společnost ani formálně existovat.

Do toho máme další podivnou menšinovou aférku. Ministr kultury nominovaný KDU-ČSL nejspíš usoudil, že jeho rodina ještě nedostala žádný státní metal a jal se protlačovat svého holocaust přeživšího strýce na řád T.G.M, aby následně obvinil Prezidenta Zemana z „vydírání“, když ten řád jeho strýci neudělil.

No a ten drzý občany zvolený Prezident Zeman mu metál nedal. Nebudeme zde spekulovat, proč, ale z minulosti víme, že pan Brody (strýc ministra Hermana)  byl navrhován již v minulých letech a nikdy vyznamenání nedostal a tak se lze domnívat, že k tomu asi byl nějaký důvod a nic na tom nezmění, že jeho příbuzný je zrovna ministr….On je pan Daniel Herman vůbec zajímavá postava. Narodil se v roce 1963 v Českých Budějovicích do židovské rodiny, později se z něj stal ale křesťan a dokonce vystudoval teologickou fakultu a stal se knězem, aby se z nějaký čas nechal zase odsvětit a stal se laikem, v současné době je z něj evidentně obdivovatel Dalajlámy…. No řekněte koupili by ste si od takového člověka ojeté auto….?

Spíš se můžeme zamyslet, proč asi pan Brady onen řád nikdy nedostal…

Ten důvod je přitom asi celkem patrný . Pan Brady přežil několik nacistických koncentračních táborů a po válce odešel do Kanady stal se propagátorem historie holocaustu. ( k jeho cti lze nutno podotknout, že se nikdy otevřeně nezapojil do tzv. Holocaust businessu a živil se normální prací) Otázka tedy je, proč by zrovna on měl dostat české státní vyznamenání, které se uděluje za zásluhy o český stát?! Kdyby mu udělil státní vyznamenání Izrael, či jeho domovská Kanada pak by bylo vše v pořádku, ale proc by to měla být prave ČR? Že dokázal přežít jistě strašné koncentrační tábory...?....takových ale byla spousta dalších. A proč by měl být oceněn p. Brady a ne třeba nějaký vězeň ruského gulagu (i tam byli čeští občané…)? Tj. pan Brady byl (při vší úctě) jeden z mnoha, kteří přežili hrůzy totalitního běsnění, ale řád T.G.M se přece dává za mimořádné zásluhy o stát, nikoliv za to, že něco přežijete….(to by jinak mohl dostat medaili každý, kdo přežije třeba vážnou dopravní nehodu a pak bude varovat okolí, aby jezdilo opatrně…)

Vše tedy nasvědčuje tomu, že se jedná o zinscenovaný útok na českého prezidenta ze strany havlistů, kdy na začátku byla jen ješitnost a pýcha ministra Hermana a je jen smutné, že se do toho onen české veřejnosti de facto do té doby neznámý p. Brady nechal „na stará kolena“ zatáhnout….

Jakou to má ale spojitost s odsouzeným Bartošem asi se zeptáte. Odpovím nepřímo, kdyby byl pan Brady ceske národnosti a přežil komunistický gulag, pak by po něm dnes „pes neštěkl“….. a jsme opět u toho, jak mají de facto i de jure menšiny zcela nadstandardní zacházení a nad právní ochranu. Přitom je patrné, že se to v dlouhodobém horizontu obrátí proti nim a bude to právě kvůli tomuhle zcela otevřenému zvýhodňování menšin… zatím se to v dějinách stalo vždy. Nicméně v nejbližší době se „nadvláda“ menšin nad většinou ještě zvýrazní….

Tohle není žádná česká specialita a v současné době to platí pro celou Západní Evropu. Například v Německu začínají politici establishmentu otevřeně vyzývat etnické Němce k odchodu z Německa, aby „udělali“ místo pro imigranty.

Nebo začínají mainstremová media uveřejňovat dopisy „uprchlíků“, kteří otevřeně začínají domácí Němce vyzývat k odchodu z Německa…. Takže se máme na co těšit L. Až nám nějaký politik establishmentu budu kázat, že jsme jako Češi žili v Čechách již dost dlouho a máme tedy odejít a udělat místo pro „Syřany“ z celé Afriky, či Pakistánu. Nebo až nám nějaký „uprchlík“ v CT bude radit, že se máme sbalit a vypadnout, protože teď je tahle země jeho…..jen mě tak napadá, z čí práce by potom žil havlistický establishment, když imigranti rozhodně pracovat nechtějí….. nebo si dovedete představit, jak ministr Herman ráno jede obdělávat pole, či pan Dienstbier ráno vstává do pekárny, aby byly housky…?

Vyšlo na eportal.parlamentnilisty.cz, publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…