Martin Kohout: Útoky neonacistů? Něco tady hodně smrdí. Podívejte se sami

25.04.2016 16:33

Ze soboty na neděli pomalovali zatím neznámí pachatelé výlohy několika podniků, které jsou zapojeny do tzv. "Hate free culture" projektu.

Martin Kohout: Útoky neonacistů? Něco tady hodně smrdí. Podívejte se sami
Foto: Petr Kupka
Popisek: Transparent odkazující k iniciativě usilující o život bez násilí a nenávisti.

Prý se jedná o útoky" neonacistů a xenofobů".. Jenže celá událost začíná opět vypadat jako předem připravená provokace s cílem diskreditovat vlastenecké síly v očích širší české veřejnosti. Proč?

Velmi podezřelá je okamžitá reakce medií - Ačkoliv je neděle dopoledne  - den, kdy jsou redakce mainstreamových medií skoro mrtvé (kromě tzv. služeb), hned byla této události plná media. Přitom běžný žurnalista je  tvor vesměs sice ideologicky zaslepený neomarxismem , ale současně  líný a hloupý. Tj. skoro to vypadá, že media věděla o události dopředu a byla na ni připravená. Ostatně podivná propojení mediálního mainstreamu a "neziskovek" (typu Hate free, Člověk v tísni apod) jsou veřejným tajemstvím.

Odpudivá chamtivost neomarxistů

K dispozici navíc zatím žádné záběry z bezpečnostních kamer. Přitom řada postižených podniků se nachází v okolí míst, která 24/7 sledují bezpečnostní kamery. A kupodivu zatím nemáme žádné záběry pachatelů. Divné, že?! Velmi to připomíná onen "útok neonacistů na tzv. Kliniku" na Žižkově na Praze 3, kde ačkoliv anarchisté o útoky věděli předem, nikdo z nějakého záhadného důvodu nepořídil záznam celého incidentu. Ačkoliv má dnes každý telefon s kamerou. Proč  asi? (Interpretace lidí zasvěcených do problematiky je, že to byla předem připravená provokace anarchistů, nebo policie s cílem diskreditovat antiislámské hnutí Martina Konvičky.)

Ne vážení, takhle nevypadá útok neonacistů! Jednak v ČR žádní nejsou a existují pouze ve fantazii tzv. neziskového sektoru, medií a politického establistmentu. Podobné vandalské akce vždy patřily v novodobé  ČR do arsenálu agresivní pravdoláskařské levice (jako třeba útoky na podnik Řízkárna ze strany anarchistického hnutí, sprejerské útoky na podniky, kde mají přednášky členové Bloku proti islámu, či grafity hnutí Antifa na mnoha místech Prahy atd atd). Nelze rovněž vyloučit ani variantu, že majitelé oněch "hate free" podniků kromě PR propagandy o "netolerantní české veřejnosti" chtějí "pumpnout" pojišťovny o náhradu škody, či si přisyslit nějaký EU grant na "opravu". (To by bylo pro neomarxisty typické, jejich obvyklá chamtivost a snaha se bezpracně obohatit je odpudivá a trapná)


foto: autor textu

Vítejte v postdemokracii

Pokud chcete vidět skutečné vandalství,  můžete se zkusit přijít podívat na Žižkov do okolí tzv "komunitního centra Klinika", které protiprávně okupují právě příznivci "hate free culture a podporovatelé muslimských imigrantů". Okolí je rezidenční čtvrť, kde nikdy nebyly vážné problémy se sprejery. A hle, když sousedé tohoto "hnízda lásky a tolerance" začnou veřejně říkat do medií, že anarchisty a promuslimské vítače v okolí nechtějí a ukazovat na skutečnou podstatu tohoto "komunitního centra", hned se problém se sprejery objeví jako třeba na domě, který je čerstvě natřený a stojí doslova proti "hate free" Klinice....náhoda?!. Není s těmi neomarxisty těch náhod nějak mnoho?!

Jak to tak vypadá, postdemokracie (řízený nástup totality) přechází do další fáze a to je přenesení řízeného násilí do ulic. V ČR zatím jen anonymně a v noci. ale jak vidíme v západní Evropě s příchodem "chudáků" uprchlíků (tedy vycvičených mladých muslimských násilníků) se postupně přechází  k otevřeným útokům proti původnímu bílému obyvatelstvu. To má za následek bující pouliční kriminalitu, násilí proti ženám, fyzické útoky na názorové oponenty. Tohle vypadá jako vystřižené z nějakého manuálu "jak pomocí řízeného chaosu nastolit diktaturu pravdy, lásky a tolerance".. Onen manuál by pak byl nejspíš vyroben v rámci nějakého EU grantu, nebo grantu hate free..

Vyšlo na eportal.parlamentnilisty.cz, publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…