Martin Konvička: Bojíme se, že vláda podlehne diktátu Bruselu... a přijme běžence během léta

09.06.2015 17:17

Zítra v 9.00 přijme poslanecký klub Úsvitu zástupce petentů Petice proti povinným kvótám EU. Schůzka se uskuteční také proto, že poslanci Úsvitu deklarovali při své společné schůzce s olomouckou organizátorkou petice Evou Hrindovou, že připojí své podpisy pod petici.

Martin Konvička: Bojíme se, že vláda podlehne diktátu Bruselu... a přijme běžence během léta
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Jiří Barták ukazuje arch nevyzvednutých poštovních zásilek s petičními archami, o nichž ho informovala pošta za jediný den.

„ Ke dnešnímu dni jsme sesbírali více než 33 000 podpisů a naše akce nekončí. Jdeme do poslanecké sněmovny žádat o urychlené veřejné slyšení, protože se bojíme, že vláda podlehne diktátu Bruselu a přijme běžence podle určené kvóty během prázdnin, kdy lidé odjíždějí na dovolenou a o problematiku běženců se tolik nezajímají. Chceme ale vládu ujistit, že my budeme situaci stále monitorovat, naše akce pokračuje a podpisy pod peticí nadále přibývají“ řekl předseda Bloku proti islámu doc. Martin Konvička.

Martin Konvička na dřívější demonstraci v Českých Budějovicích.

Zdroj: Blok proti islámu

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

10:14 Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj víkendový …