Michael Rada: Oops, je tu INupS

28.12.2016 11:48

Když se dívám na název tohoto článku, začínám mít pochybnosti o své psychické způsobilosti. Jak by řekl můj pravidelný čtenář a komentátor DědaMirda „Blb zůstane blbem a Zeman prezidentem“. Nevím sice co tím myslí, protože stejný text ukládá do každé diskuze, ale smysl je zřejmě hluboký.

Michael Rada: Oops, je tu INupS
Foto: Archiv Michaela Rady
Popisek: Michael Rada

První Oops, znamená citoslovce, jakési povzdechnutí, přeložitelné možná i slovem „Sakra (to jsem nechtěl)“, a setkat se s ním můžeme v nejednom komiksu.

Ovšem druhý výraz, to je jiná. Je totiž funkční zkratkou.

Ti co čtou mé blogy a sledují mou práci možná už trochu tuší, že to nebude jen tak a mají pravdu.

Zkratka to je, ale je úplně nová, narozená jen o dva dny dříve, než v den, kdy jsem se narodil já. Je tak sice o 45 let (mínus dva dni) mladší než její autor, ale o to je silnější.

Podíváte-li se na ni nyní, už Vám vše musí být jasnější

Ano je to zkratka vycházející ze slov INDUSTRIAL UPCYCLING. Ze slov označujících nové průmyslové odvětví, které si dalo za cíl začínat tam, kde jiní končí a oddálit konec tím, že najde nové, smysluplnější, ekonomičtější a ekologičtější cesty a kde jinde než v průmyslovém prostředí.

INupS – však není zkratka odvětví, ale jednoho z nových nástrojů jeho efektivnější integrace, jedná se totiž o název nové formy pravidelných NETWORKINGOVÝCH setkání kombinovaných s interaktivními workshopy, určených pro průmyslové hráče.

V čem se liší od jiných formátů?

Drobností.

Do každého INupS vstupují laici a opouštějí ho vítězové

Vložený náklad na účast, se vrátí desetinásobně

Účastníci se budou snažit, aby ten příští INupS byl právě u nich v závodě.

Jak sami vidíte, jedná se o zanedbatelné drobnosti, jejichž součet může znamenat nezanedbatelnou změnu. Účastníci, kteří se sejdou si budou rovni, a to bez ohledu na titul na vizitce, velikost společnosti, či odvětví, v němž pracují a podnikají, a proto startovní čára není doplněna startovními bloky pro dosažení co nejvyšší rychlosti již při startovním výstřelu.

Místo nich je na startu lano, kterého se všichni musí přidržet, nejen aby mohli jít vpřed, ale i přitahovat cíl, kterého bude možné dosáhnou synergickou spoluprací.

Kdy uvidím Vás? První INupS totiž proběhne již 18.1.2017 a ten další nedlouho poté, abychom byly schopni nejen nastavit systém a režim, ale i expanzi do jednotlivých měst a průmyslových oblastí v republice i zahraničí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

inflace

jeden z posledních vašich slibů byl, že inflace klesne. A zase jste se hodně mýlil, inflace v České republice stoupá!! jak je to možné?? Stát vám platí 14 poradců, mezi nimi Křečka, to ani on nevěděl že inflace a ceny budou neustále stoupat?? Tak k čemu tam vlastně všichni jste ???

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jan Žamboch: Pozoruhodná slova ústavního soudce Jirsy

12:26 Jan Žamboch: Pozoruhodná slova ústavního soudce Jirsy

Denní glosa Jana Žambocha