Milan Knížák: Nejsem asi demokrat

01.02.2022 21:37 | Glosa

Poslední parlamentní volby řešily jediný problém - Babiš ano, Babiš ne. Ukázalo se, že velká část našeho národa se nechce nechat obelhávat a ruinovat Babišovou vládou, a rozhodla proti Babišovi.

Milan Knížák: Nejsem asi demokrat
Foto: Hans Štembera
Popisek: Milan Knížák

ANO není politická strana, je to jen hejno sluhů. Babiš je v parlamentu jen pro forma, uklidil se a hraje si na moudrého muže v pozadí. Věří, že bude stát v čele národa, jehož jazyk ani neovládá. Je s podivem, že stále ještě hodně lidí mu na to naskakuje, hlavně česká média. Ministři bývalé vlády jsou v trvalém hledáčku novinářů a drze kritizují nový kabinet, který se nestačil ani pořádně rozkoukat.

Když se podíváme na výsledky hospodaření minulé vlády, zjistíme, že ožebračili naši zemi dosud nevídaným způsobem. Místo aby bývalí ministři stáli před soudem, tak je televizní stanice zvou do svých pořadů a nechávají je dále šířit lži a osočovat novou vládu, která ještě neměla šanci cokoliv udělat. Je to nefér. Médiím se za minulé vlády asi dařilo, možná že braly desátky třeba v podobě zadávaných reklam či jiných maskovaných akcí...

Především bývalá ministryně financí SchiIlerová, které vděčíme za největší dluh v historii země, a bývalý dvojministr Havlíček mají tak šanci šířit dál své lži. Média nejsou nezávislá, ani ta veřejnoprávní ne. Neměli bychom si to nechat líbit. Podpora zla není demokracie. Bývalá vláda nám za posledních osm let sdělila o sobě dost, teď by měla zmizet ze scény.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

12:26 Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

Chtěl bych se dožít toho, až naše silnice budou brázdit jen elektrické vozy. Jak říkají pirátští pos…