Milan Knížák: U nás v Kocourkově

25.11.2020 11:56

Byla by to sranda, kdyby to nebylo vážné. Banda lidí, jež se nazývá vládou neustále vydává zmatená rozhodnutí, která zcela rozvrátila život naší společnosti.

Milan Knížák: U nás v Kocourkově
Foto: Hans Štembera
Popisek: Milan Knížák

Soubor nesmyslných opatření, která od jara zaplňují náš prostor a vyvolávají hysterii, působí dojmem, že je vytváří schizofrenici. Doporučoval bych, aby se vláda nechala vyšetřit nezávislými, nejlépe zahraničními specialisty (pokud možno ne z Číny, Ruska nebo Ameriky).

Naše společnost se nechala dotlačit do stavu, který podstatně ovlivní naši budoucnost. Představy o tom, že se situace vrátí zpátky před koronavirovou krizi, jsou směšné. Nic nebude takové jako bylo. Pro velkou část společnosti, napříč všemi generacemi, znamená krize velkou psychickou zátěž. Společnost se rozpadá, někteří se obávají nákazy a chtějí být ukáznění a tak nosí roušky i na soukromém záchodě či na procházce v lese, jiní považují roušku za náhubek, který má usnadnit jejich manipulaci.

Babišovo prohlášení, že jsme ve válce a posléze protichůdné názorové kotrmelce, hluboce poškodily českou společnost. Ti, kteří odmítají rouškovat, jsou médií prezentováni jako nepřátelé lidstva. Média se chovají odporně, jsou plné nejrůznějšího strašení pod kterým se společnost hroutí v obavách z celosvětové katastrofy. Náš neprezident Zeman dává medaili Prymulovi o kterém se ukazuje, že je to podvodník. Někteří odborníci jsou adorováni, jiní zatracováni. Zákazy jsou tak zmatené a tak často se mění, že jim nelze porozumět. Některé věci jsou povoleny, jiné odmítány bez logického zdůvodnění. Z oblasti mě blízké, uvedu například galerie, kde se dá hustota návštěvníků bezproblémově korigovat. Sport a divadlo patří k běžným zábavám, které společnost potřebuje. Jejich uzavření či současné povolení bez návštěvníků zcela postrádá smysl. Všechno postrádá smysl. Salóny pro psy otevřeno – salóny pro ženy zavřeno. To, že s každým psem přijde člověk (psi sami do salónu nechodí), na to „odborníci“ zapomněli. Většina rozhodnutí, které vláda vydává a která jsou nám prezentována jako názory odborníků, jsou přípravou na volby, jsou to ryze politická, účelová a pitomá rozhodnutí a na mě působí, jakoby se na nich usnášeli pacienti Bohnické léčebny.

A k posledním událostem. Chci jenom zdůraznit, že STÁT JE BOHATÝ TEHDY, KDYŽ JSOU BOHATÍ JEHO OBYVATELÉ. Odevzdávat peníze státu, znamená dávat úředníkům do ruky moc s námi manipulovat! Komunistická totalita ukázala jak špatným hospodářem je stát a teď se to potvrzuje i když komunisté jsou u moci jen nepřímo.

Nevážená česká vládo, nejsme blbé stádo s kterým můžete manipulovat jak se vám zachce. Většina z nás jsme svéprávní, normální občané s normálně fungujícím mozkem. Chovejte se podle toho, máte stejně dohráno. Vzpomínka na vás nebude dobrá.

Milan Knížák

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…