Milan Kohout: Sobotka vám lže. Tajně k nám lifruje uprchlíky

02.05.2017 20:36

Jak známo podle oficiálního prohlášeni establishmentových politiků (Babišovo ANO, ČSSD, KDU-ČSL. TOP 09, ODS, Zelení, Žit Brno…) a establishmentových novinářů, neziskovkářů a tzv „umělců" v ČR je pouze asi 8 uprchlíků a xenofobní Češi se bojí něčeho, co nikdy neviděli. Nicméně protože je česká veřejnost údajně „nevzdělaná“, tak establishment chystá kampaň, která to občanům vysvětlí.

Milan Kohout: Sobotka vám lže. Tajně k nám lifruje uprchlíky
Foto: Archiv vydavatele Vaše věc
Popisek: ilustrační foto: migranti,

To se budeme těšit, že tu žádní imigranti nejsou, obzvlášť, když začíná být v českých městech nebezpečně „černo“. Nebo ne? Nebo tu je doopravdy jen 8 imigrantů a zbytek jsou nějací nadšenci, kteří si obarvili tváře a jdou na nějaký masopust za černocha, nebo Araba?

No a já měl to štěstí, že jsem je všechny imigranty dokázal potkat během 2 hodin!!! To byla zajisté mimořádná náhoda…

Mám domluvený oběd s kamarádem ve známé restauraci Polo na Praze 3, kousek od Ohrady. Když vystupuji z tramvaje č. 10, tak si hned povšimnu podivného afrického mladíka. Zjevně dorazil do Evropy nedávno, jeho typická kmenová čepice a značné rozpaky, kde to vlastně asi je, to dává více než tušit.

Před vstupem do restaurace se stavuji v přilehlém supermarketu, kde hodlám zakoupit lahev nějakého dobrého alkoholu, neb jdu popřát kamarádovi k narození dítěte. Opět zde mojí pozornost upoutá jiné černé individuum. Z jeho chování je patrné, že podobný obchod ještě mockrát v životě neviděl a ačkoliv je venku zima (ca 7 stupňů), tak je jen v pantoflích. Asi nějaký jaderný fyzik…. Tak to je již druhý, tedy celých 25 procent všech před válkou v Sýrii prchajících uprchlíků, co tu údajně máme. Trochu mi vrtá hlavou, kde se asi vzali v Sýrii černoši. Oba mladíci jsou totiž černí jak turecká půlnoc a z mojí cesty před lety do Sýrii si na žádné černochy nepamatuji. Ale třeba je to důsledek silného českého jarního slunce a oni se jen víc opálili…

Než stihnu dojít do oné restaurace, tak potkám další dva fousaté mladíky, odhadem Afghánistán, nebo Pakistán (asi špičkoví chirurgové), kteří zabloudili do Prahy 3. V restauraci jsou bohužel pouze místní čeští xenofobové, kteří si hledí svých obědů a půllitrů a nikdo z nich nejde ven, aby ony „chudáky“ uprchlíky přivítal. Asi po hodině odcházím, povinnosti volají. I nasedám do tramvaje č. 16 směrem Nám. Míru. Na zastávce postává další „Syřan“ z Afriky, dalšího přiveze moje tramvaj, je oblečen do jakéhosi pyžama a páchne jako pomočený osel. Zřejmě zde mají chirurgové a inženýři ze Sýrie dneska nějaký „kongres“, jinak to přece není možné…. Vždyť to je již 6tý týpek, který podle chování a oblečení evidentně přišel do Evropy teprve zcela nedávno!!!

Podobně to vypadá , když přijedu Nám Míru a jdu následně po Francouzské ulici na schůzku, to potkám hned 3 další a z toho plyne, že jsem již na čísle 9. (přitom oficiálně jich tu přece musí být jen 8!!!!) Všechno mladí a dobře živení muži s nezbytnými smartphony. Kdepak jsou asi ty zbědované ženy a děti, co známe z mainstreamových medii?!? Když svůj zážitek vyprávím mému obchodnímu partnerovi, tak kontruje historkou, že ve Francouzské je teď oficiální drogové dealerské centrum jakých si Vietnamců (to sice nejsou chirurgové ani inženýři jako ti „Syřané“, ale podle oficiálních údajů jsou zase plně integrovani, tvrdě pracují a jejich děti vítězí v českých literárních soutěžích Magnesia ….), kde v krycí večerce vzorně spolupracují s jakýmsi africkým drogovým gangem.

Onen český xenofob (obchodní partner) se mě ptá, zda je náhoda, že od doby masivního přesunu Vietnamců z pohraničí a jejich příchodu do CR v době vlády TOP09 a ODS je česká mládež na špici v konzumaci drog?! V duchu si říkám, že je to jistě netolerantní xenofob a rasista, který nikdy v životě nebyl určitě dál než v Michli….a dumám, zda ho mám jít někam nahlást, vždyť může svým xenofobním chováním infikovat své tři děti a manželku…. Vždyť to je potvrzuje ony pravdy Romancovů, Palatů a jim podobných „odborníků“, že jsme národ xenofobů a nacistů. Úplně mě ale dorazí jeho asi 20letá asistentka, která přidává historku, jak se do jejich domu nastěhovali nějací Asiaté (s největší pravděpodobností Vietnamci) a s nimi také šváby! Tak již i tuhle nebohou dívku ten rasismus a xenofobie nakazil.

Co s ní? Utratit, nebo převychovat?! Místo, aby se těšila z multikulturního obohacení, radovala se z exotických sousedů, jejichž děti jednou budou vydělávat českým důchodcům na penze, tak si drze stěžuje, že se těch švábů (šváby se většinou usazují tam, kde je ohnisko s nízkou úrovní hygieny, kdo měl kdy v domě třeba Cikány, asi ví o čem mluvím) prý nemohou zbavit…..

Je ale s podivem, že podobné zprávy mi následně referuje každý, koho potkám a onen zážitek mu sděluji. I oni prý potkávají v posledních dvou letech podivná individua v Praze 1, 2, 3, 4, 5…či Plzni, Brně, Ostravě, ale i třeba Benešově….

Kde se tu najednou „uprchlíci“ vzali? Vždyť oficiálně tu přece nejsou!!! Buď o nich vláda a úřady neví, což by ale implikovalo, že jsou )plně slepí a hloupí….což snad nejsou. Proto se spíš zdá, že o nich naopak dobře ví a dokonce je sem podle všeho tajně ve spolupráci s „neziskovkami“ vozí. Scénář bude pak následující. Jednoho dne pan Babiš, či Sobotka (nebo Bělobrádek, Fiala apod..) vystoupí s odhalením, že v CR je jíž umístěno řekněme 10000 „uprchlíků“ a protože se zcela bez problémů „integrovali“, tak se jeho vláda zavázala dobrovolně přimout další 50 000 (100 000?) „trpících Syřanů“. Ostatně nedávná koordinační návštěva premiéra Sobotky v Německu ukazuje, že se zjevně jednalo o „imigrantskou kooperační“ schůzku. V Německu nyní oficiálně stěhují imigranty i do všech vesnic a povolili imigrantům, aby si přivezli do Německa rodiny. (odhadem tak minimálně 1,5-3 milionu nových „Syřanů“), Proto budou Němci potřebovat prostor pro odsun části z nich někam jinam, kam asi by to tak podle Vás mohlo být?! A co to pro nás bude znamenat? Takovou malou občanskou válku, ke které se již schyluje v Západní Evropě…..či nastolení totality „pravdy a lásky“!?

No pro jistotu ještě dnes naolejuji svůj AK 47 a novou CZ 75, co mám v trezoru. Něco mi říká, že se jednou budou bohužel asi hodit….

P.S. Jak to nyní vypadá v Německu s bezpečností nejlépe ilustruje včerejší zážitek z metra, skupinka mladých německých dívek přijela do Prahy zapařit. Když se jich žertem ptám, proč jedou slavit až do Prahy, tak mi jedna z nich odpoví, že tedy si jsou jisté, že až večer půjdou v dobré náladě do hotelu, tak se jim nic nestane. …u nich v Heidelbergu by to tak prý rozhodně klidné nebylo….a tohle nemusí za rok platit, pokud si to necháme líbit.

Vyšlo na euportal.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…